Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Οδεύει για την επόμενη κατηγορία ο Πλοπιακός.

Όλα δείχνουν πως η ομάδα του Πλοπιακού θα κόψει πρώτη το νήμα στον όμιλο και στεφτεί πρωταθλήτρια. Οι παίχτες του Νίκου Τσιόβολου παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, κέρδισαν τη Φιλύρα με το ευρύ σκορ 0-6, σε ένα ματς φαινομενικά εύκολο...
Σημειωτέο πως στον πάγκο ο Πλοπιακός έχει σχεδόν μία ακόμη ομάδα! Αντίθετα με τους παίχτες του Δημήτρη Κορομπλή, που δεν μπόρεσαν ούτε το γκολ της τιμής να πετύχουν. Βέβαια η Φιλύρα παραμένει μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Τα γκολ: Το 0-1 ήταν αυτογκόλ στο 14’. Το 0-2 πέτυχε στο 17’ ο Καταραχιάς. Στο 21’ ο Παπάς έκανε το 0-3. Και τα επόμενα 3 τέρματα τα πέτυχε ο Τσιόβολος. Οι συνδέσεις των ομάδων:
Φιλύρα: Κουκουτσέλος Λ., Ευσταθίου, Καληντέρης Γ., Καληντέρης Α., Κολτσίδας, Κοθράς, Ζελενίτσας, Κοντογιώργος, Κουκουτσέλος Ηλ., Τζιορτζιώτης. Αναπληρωματικοί: Βαμπούλας, Τουρκογιώργος, Σόχος.
Πλοπιακός:
Τεντολούρης, Σακομήτρος, Παπαγεωργίου Α., Σακκάς Απ., Γιαννής, Παπαγεωργίου Κ., Καταραχιάς, Γρίβας, Παπάς, Σακκάς Μ., Τσιόβολος. Αναπληρωματικοί: Καταραχιάς Β., Σακομήτρος Κ., Αναστασίου.
Η κάμερα του trikalaola κατέγραψε το παιχνίδι και θα το ανεβάσουμε σύντομα στο διαδίκτυο με τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ. Δείτε μερικές εικόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!