Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Σημαντικές επιτυχίες στη Βασιλίτσα από τον Σ.Ο.Χ.Τ.

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα.
Σημαντικές ήταν οι επιτυχίες των νέων αθλητών του ΣΟΧΤ στον πρώτο αγώνα Ορειβατικού Σκι που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Βασιλίτσα Γρεβενών. Η χιονόπτωση την Παρασκευή και το Σάββατο ήταν το καλύτερο δώρο για τους αθλητές, αφού έτσι κατέστη δυνατή η πραγματοποίηση του αγώνα ο οποίος ήταν πολύ όμορφος...
Οι αθλητές αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάθετο αγώνα (μόνο ανάβαση) και την Κυριακή στον Πρώτο Αγώνα Κυπέλλου στο ατομικό αγώνισμα. Από τον ΣΟΧΤ πήραν μέρος τέσσερις αθλητές στις κατηγορίες Β' ανδρών και Εφήβων.
Τα αποτελέσματα:
Β' ανδρών: Μαργαρίτης Γιώργος 2ος(κάθετο), 1ος (ατομικό)
Εφήβων : Βαβίτσας Γιάννης 40ς(κάθετο), 3ος (ατομικό)/Βαβίτσας Δημήτρης 5ος(κάθετο), 4ος (ατομικό)/ Λεωνίδας Κωνσταντίνος 8ος(κάθετο), 7ος (ατομικό).
Τους αθλητές συνόδευσαν από το σύλλογο ο Βασίλης Βουτσελάς (μέλος του ΔΣ και έφορος Ορειβατικού Σκι της Ομοσπονδίας) ο προπονητής του συλλόγου Σιδέρης Βασίλης ο Αποστόλης Θεοδώρου (έφορος αναρρίχησης) και ο παλιός αθλητής Κωνσταντάκος Γιώργος, ενώ ευχάριστη ήταν και η παρέα του καλού φίλου του συλλόγου Σωτήρη Μυλωνά που βοήθησε γενικότερα στον αγώνα.
Ραντεβού στον επόμενο αγώνα 6-7 Φλεβάρη στο Καρπενήσι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!