Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Κατασκευάζεται κόμβος πίσω από το στάδιο Τρικάλων.

Τον κόμβο που κατασκευάζεται έναντι του παλιού εργοστασίου Δερπανόπουλου της πολεοδομικής ενότητας Γέφυρα Πάσχου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Τάκης Παζαΐτης συνοδευόμενος από αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου…
Ο Αντιδήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του τόσο για την γρήγορη εκτέλεση των εργασιών, όσο και για την προστασία πεζών και διευκόλυνση των οχημάτων που πρόκειται να επέλθει μετά την ολοκλήρωση του έργου.
Η εν λόγω κατασκευή του κόμβου εντάσσεται στο έργο Αναβάθμιση Οικιστικού Τοπίου Υποβαθμισμένων Περιοχών Δήμου Τρικκαίων, προϋπολογισμού 800.000 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα ΘΗΣΕΑΣ κατά 600.000 ευρώ και τα υπόλοιπα 200.000 από έσοδα του Δήμου Τρικκαίων.
Με την συγκεκριμένη εργολαβία προβλέπονται εργασίες που αφορούν στην φύτευση για τη δημιουργία ζώνης πρασίνου στους χώρους κίνησης πεζών, στην δημιουργία καινοτόμων κόμβων για την άμεση διευθέτηση και επίλυση των κυκλοφοριακών προβλημάτων σε πολυάριθμα σημεία διασταυρώσεων των οδών της πόλης καθώς και στην ανανέωση - συντήρηση καταστρώματος των επικίνδυνων τμημάτων οδών της πόλης.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!