Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ κ. ΡΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΡΑΠΤΗ ;
(του Χρήστου Μακρυγιάννη )
H σελίδα του δήμου Τρικκαίων δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια ακόμη σελίδα στο διαδίκτυο.
Όπως εξήγησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Οδυσσέας Ράπτης, το έργο κόστισε 328.000 ευρώ περίπου, χρήματα που δεν αντιστοιχούν μόνο στην αισθητική διαμόρφωση της ιστοσελίδας, με τα γραφικά και τις παραπομπές, αλλά...

...στο σύνολο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που θεωρητικά τουλάχιστον παρέχει ο Δήμος Τρικκαίων. ¨Όπως ο ίδιος σας ακούσαμε να αναφέρεστε
Δηλαδή κ. Ράπτη για πέστε μας σε απλά Ελληνικά τι μας προσφέρει η σελίδα να καταλάβει ο απλός κόσμος γιατί εμείς γνωρίζουμε και κάντε μας και μια απλή επίδειξη .
Βάλτε έναν δικό σας άνθρωπο π.χ τον πρώην αντιδήμαρχο κ. Νάκη Βασίλειο να εκτυπώσει από το Γαρδίκι ένα πιστοποιητικό γεννήσεως θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν είναι σε θέση να το κάνει. Γιατί η σελίδα πιστεύω έγινε για του μη γνωρίζοντες .
Για να γνωρίζετε για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αναφέρεστε ι σε εμάς είναι κάτι το σύνηθες
Αναρωτιέστε γιατί δεν ζητήσαμε διευκρινήσεις για το κόστος της σελίδας από εσάς ,απλά γιατί δεν το ξέραμε κύριε όπως και πιστεύω ότι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων κανείς από τους δημοτικούς συμβούλους καταλαβαίνει σε τι ακριβώς αναφέρεστε .
Αν πρέπει να δώσετε εξηγήσεις καλά θα είναι να επικοινωνήσετε με τα Περιοδικό Επίκαιρα να τους ζητήσετε τον λόγο ή και να τους πάτε στην δικαιοσύνη για τις υπηρεσίες που απολαμβάνουν οι Τρικαλινοί Πολίτες και σας κατηγορούν κατά λάθος.
Σας πληροφορούμε ότι εμείς θα ζητήσουμε προσφορές από εταιρίες του χώρου που έχουν και την γνώση και εξειδικεύονται στην κατασκευή ιστοσελίδων να ερευνήσουν τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της σελίδα σας και να μας κάνουν OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ η οποία εννοείτε ότι θα δημοσιευτεί .
Εννοείτε ότι θα είναι στην διάθεση σας οι εταιρίες αν το επιθυμείτε για περεταίρω οδηγίες όταν ολοκληρώσουν το έργο τους .
Θα μπορούσατε όμως αν το θέλετε να καλέσετε τον Βουλευτή μας και να του αποδώσετε τα στοιχεία σχετικά με την ιστοσελίδα σας που σας ζητάει για γλυτώσουμε όλοι μας χρόνο και χρήμα .
Αλήθεια ακούσαμε για συντήρηση 38.000 ευρώ έχτρα δαπάνη ελπίζουμε να μην αφορούν την συντήρηση του ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ.
Με εκτίμηση
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ
Ειδικός στο ιντερνέτ και Η/Υ ( DIGITAL SCHOOL IN THE ARMY Fort. Bliss TEXAS USA.
)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!