Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Κριτική Χατζηγάκη στην κυβερνητική πολιτική

Ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κατηγορεί για καθυστερήσεις την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ζητά να ληφθούν αναπτυξιακά μέτρα για να μην καταρρεύσει η αγορά
Σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τον χειρισμό της οικονομικής κρίσης άσκησε ο βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. και πρώην υπουργός κ. Σωτήρης Χατζηγάκης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό...
...«Ράδιο Σταγών» της Καλαμπάκας ο κ. Χατζηγάκης σημείωσε ότι «η Κυβέρνηση καθυστερεί χαρακτηριστικά και να λάβει αποφάσεις και να προχωρήσει στην λήψη των απαραίτητων μέτρων για την ελληνική οικονομία. Δεν έχει σχέδιο και πορεύεται χωρίς συγκεκριμένους στόχους, φέρνοντας τη χώρα μας σε δεινή θέση. Δεν είναι δυνατόν σχεδόν πέντε μήνες μετά τις εκλογές να επιρρίπτει απλά και μόνο ευθύνες στην προηγούμενη Κυβέρνηση και να προσπαθεί να ποινικοποιήσει την πολιτική ζωή του τόπου». Ο πρώην υπουργός στάθηκε στην ανάγκη μέτρων «τα οποία θα γίνονται αποδεκτά από την ελληνική κοινωνία, αλλά και θα στοχεύουν στην στήριξη της αγοράς και θα δίνουν αναπτυξιακή προοπτική στην Ελλάδα».
Ο κ. Χατζηγάκης μίλησε και για το αγροτικό ζήτημα κάνοντας αναφορά στο έργο του επί 9 μήνες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Τόνισε πως «είχαμε προχωρήσει όλες εκείνες τις διαδικασίες οι οποίες θα εξασφάλιζαν το εισόδημα των αγροτών. Η δημιουργία ενός «κουμπαρά» αν μπορούμε να το πούμε έτσι που θα μπορούσε να καλύπτει έκτακτες περιπτώσεις και να υποστηρίζει πραγματικά την γεωργική παραγωγή. Προωθήσαμε ένα μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο στο υπουργείο έχοντας σύμμαχό μας τον απλό αγρότη και απέναντί μας τους «χοντρούς γάτους» της ΠΑΣΕΓΕΣ, του αγροτοπατέρες που θέλουν να απομυζούν τον ιδρώτα του λαού».
Όσον αφορά τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών ο κ. Χατζηγάκης είπε ότι «η Κυβέρνηση απαξίωσε τους ίδιους τους αγρότες και τον αγώνα τους, φέρθηκε αλαζονικά και αυτά θα τα βρει μπροστά της».
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!