Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Prost, Europa! Prost! = Ε.«Ένωση»-μήτρα των εκτρωμάτων.

Η ελληνική κομματοκρατία στη δίνη του Ευρωπαϊκού φαύλου κύκλου (4ον)
Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας
Δε φτάνει που από το 1974 μέχρι σήμερα η Ελλάδα, μεταμορφωμένη πλέον σε ευρωκαντόνι (κομματικό μαντρί) χρησιμοποιήθηκε από τους ευρωάτλαντες πολυμήχανους καπιταλιστές σαν «Δούρειος Ίππος», τόσο για τον εαυτό της όσο και για τα Βαλκάνια και πολιτικά και οικονομικά και γεωγραφικά και πρωτοστάτησε στις... ...προξενιές, όσο αφορά τις ταλαίπωρες Χώρες της πρώην Σ.Ε. να ενταχτούν στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., σήμερα, η Ε.Ε., ζητάει και τα ρέστα: Την από κάθε άποψη οικονομική αφαίμαξη του ελληνικού λαού και την αποδόμηση της κυριαρχίας του, η οποία ξεπηδά μέσα απ’ την οικονομική κατάρρευση της Χώρας που αμή τι άλλο είναι δημιούργημα δικό τους: των περιφερειαρχών της Ελλάδας και των ευρωπαϊκών εκτρωμάτων.
Χαρακτηριστικό της σημερινής κατάστασης είναι ο νυν Πρωθυπουργός της Επαρχίας της Ε.Ε., ο οποίος διαδραματίζει έναν καταλυτικό αρνητικό ρόλο για την ελληνική πραγματικότητα, που όπως εξελίσσονται τα πράγματα είναι παραπάνω από βέβαιο ότι δε θα βγει σε καλό. Η φωτογράφησή του στον τύπο, στα διεθνή ΜΜΕ και προπαντός η παρουσία του στα ελληνικά κανάλια, μας γυρίζει το νου στην Γερμανίδα Φρειδερίκη…,(γερμανοί και σήμερα στο προσκήνιο-σημείο αναφοράς στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι) που τότε βγάζοντας λόγο στα ορφανά των «συμμοριτών» που είχε αφήσει ο Εμφύλιος Πόλεμος, μυξόκλαιγε με κροκοδείλια δάκρυα προκειμένου να μεταμορφώσει τα ορφανά σε φασίστες. Βέβαια οι προθέσεις του Έλληνα Περιφερειάρχη είναι αλλιώτικες, σήμερα, λένε, το φασισμό δεν το θέλει κανείς!! αλλά το μακάβριο ύφος του μαρτυρά και την υποταγή του στο άντρο των Βρυξελλών και την εν …ειρήνη αποφράδα- πραγματικότητα που ζει ο ελληνικός λαός. Κι αυτό η «μεγάλη οικογένεια» των ευρωτρομοκρατών το επιτυγχάνει χάρη στον σημερινό Πρωθυπουργό, ο οποίος, ασκεί μια στεγνή οικονομική «πολιτική» με αυταρχικό τρόπο που δε θα ’χε να ζηλέψει καμιά άλλη «πολιτική» γκρουπούσκουλα (φασιστική, πράσινο-σοσιαλδημοκρατική, νεοφιλελεύθερη- συντηρητική), που από το 1974 μέχρι σήμερα, η ιστορία τούς έχει καταγράψει σαν εξανδραποδισμένους δούλους και νεκροθάφτες. Η τυφλή πίστη και αφοσίωση των εκάστοτε περιφερειαρχών και των κομματικών κομπανιών τους στα ευρωπαϊκά δρώμενα, για την Ελίτ της Ε.Ε., η Ευρωβαλκανική Επαρχία αποτελεί εξαίρεση, μερίδα του λέοντος, με άλλα λόγια, εφαλτήριο οικονομικών επιδρομών, στην προκειμένη περίπτωση.
Στα δικά μας…, που δεν είναι δικά μας αλλά αποτέλεσμα των ληστρικών επιδρομών και ληστειών του δημοσίου χρήματος από τα κόμματα εξουσίας…, ένας «πολιτικός» αναστήματος, ακόμα κι αν αυτός είναι απλά ένας περιφερειάρχης, θα μπορούσε να σηκώσει ανάστημα (οι Έλληνες το έχουν!!) και να βροντοφωνάξει, στους μεν ευρωάρπαγες ληστές, Στοπ! Κύριοι το παρατραβάτε, στους δε κλέφτες εδώ και τώρα να επιβάλει τις επιστροφές του δημόσιου χρήματος και φυλάκιση και όχι να μάθουμε, τουλάχιστο, ποιοι είναι, όπως πιπιλίζουν σαν μαστίχα στα στόματά τους.
Πριν κλείσουμε, για μεν τους «πολιτικούς» της Ευρωβαλκανικής Επαρχίας θα επαναλάβουμε αυτό που λέει, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, για δε τους Έλληνες Πολίτες… μην περιμένετε να πεθάνει η μάνα σας για να δείτε ότι υπάρχει θάνατος. Για όλους που έφεραν την Ελλάδα εδώ που τη φέρανε, τους θυμίζουμε ότι αυτό τον καιρό πολλά ποτάμια πλημυρίζουν συνεχώς…
Για την Ε.Ε., που αποδείχτηκε κακούργα, αμοραλιστική και αντικοινωνική πόρνη και τα ανδράποδά της, θα πιούμε ένα το καθιερωμένο από μας ποτήρι κρασί και θα πούμε:

Prost, Europa! Prost! Γεια μας! Στην υγειά σου και στη χαρά μας!
Χρόνια μας κερνάς κρασί και μεθάς τα όνειρά μας!
Δεκάδες χρόνια τώρα μ’ ελπίδα περιμένουμε
Μα εσύ, σκοτώνεις την ελπίδα κι υποφέρουμε
Των ανθρώπων οράματα τα έχεις κάνεις τραύματα
Κι εμείς πάντα περιμέναμε να δούμε θαύματα
Έτσι ονειρευτήκαμε! Να σε δούμε αρχόντισσα!
Μα συ στα χέρια σου κρατάς μαχαίρια σαν φόνισσα
Κι όλες οι υποσχέσεις σου ήτανε ψέματα
Τα ίδια σου τα χέρια τα έχεις βάψει μ’ αίματα:
Πόλεμοι, μετανάστες, τρομοκράτες, ρατσισμός,
Φτώχεια, πείνα, ανεργία, εξαθλίωση, περιβάλλον
Ανοίγοντας απούλωτες πληγές σ’ εμάς και στον Πλανήτη
Και στις επαρχίες σου επιβάλεις την αποικιοκρατική και μιλιταριστική δύναμή σου
Μήτε την ελπίδα σέβεσαι, που πεθαίνει τελευταία!
Μα αν πεθάνει, πριν το θάνατό της, θα πεθάνεις πρώτη!
Μαζί και οι φίλοι του κεφαλαίου και εχθροί του Πλανήτη
Κι αυτούς θα τους φάνε τα σκουλήκια,
μάλιστα με μεγαλύτερη ευχαρίστηση
γιατί οι σάρκες του δεν είναι πιότερο μολυσμένες…
Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Φλεβάρης 13 2009
pelasgos@fasoulas.de http://www.fasoulas.de/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!