Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ημέρες Μαρτίου του 1987 μας επιφυλάσσει ο καιρός… (Δελτίο ΕΜΥ)

Οι πιο πολλοί από εσάς, θα θυμούνται το χιόνι που έριξε στα Τρίκαλα στις 11 Μαρτίου 1987, όπου είχε ξεπεράσει το 1 μέτρο! Το μόνο όχημα που κυκλοφορούσε τότε, ήταν ένα μεγάλο τρακτέρ που έκανε διανομή το γάλα μόνο στο κέντρο της πόλης. Χωρίς τηλέφωνα και ηλεκτρικό ήταν τα νοικοκυριά σε όλο σχεδόν το Νομό Τρικάλων. Ενώ μερικά φαντάρια που πήραν το απολυτήριο από το Στρατό, δεν μπορούσαν να έρθουν στα σπίτια τους... Να δούμε τι μας επιφυλάσσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες. Από αύριο το σκηνικό του καιρού αλλάζει και...

...πέφτουμε στη βαρυχειμωνιά, σύμφωνα με την ΕΜΥ η οποία εξέδωσε έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρού. Οι φωτό είναι από το meteo.gr και δείχνει την ασταμάτητη χιονόπτωση που θα επικρατήσει σε Τρίκαλα και Ελάτη – Περτούλι.
Το δελτίο της ΕΜΥ
ΠΡΟΣ : ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ
ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 7/3/2010 ΣΤΗ ΧΩΡΑ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ) ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΧΑΜΗΛΟΥ ΥΨΟΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΤΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 8/3/2010 ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 9/3/2010 ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ - ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ ΑΝ. ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥ
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ Δ.ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Το σχόλιό μας: Μετά τα «ΜΑΥΡΑ» μέτρα για την οικονομία, θα δούμε και άσπρη μέρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!