Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Σε 48ωρη απεργία από σήμερα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Σε 48ωρη απεργία με 100% συμμετοχή, ξεκινά από σήμερα η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Κλειστό σήμερα και αύριο το κτήριο της ΔΕΗ, καθώς δε θα γίνεται καμία συναλλαγή με το κοινό. Με τη λήξη της 48ωρης απεργίας, θα γίνει συνεδρίαση για να αποφασιστεί αν θα συνεχιστεί ή όχι. Στο βίντεο θα δείτε...
...αποσπάσματα της συνέντευξης από το Γραμματέα της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ Τρικάλων κ. Δημήτρη Καπέλλα.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Τεχνικών ΔΕΗ Τρικάλων.
ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,

Αυτή τη στιγμή οι εργαζόμενοι όλοι της χώρας δεχόμαστε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στο εισόδημα και στις κατακτήσεις μας. Ειδικά εμείς οι υπάλληλοι της ΔΕΗ που βλέπουμε να περικόπτεται ο μισθός μας όπως όλων των εργαζομένων αλλά τα κέρδη από τις περικοπές να πηγαίνουν στους μετόχους και όχι στο κράτος.
ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,
Την ώρα που χιλιάδες νέοι παραμένουν άνεργοι στη ΔΕΗ εξαιτίας της τεράστιας έλλειψης προσωπικού δουλεύουμε χιλιάδες ώρες αναγκαστικής υπερωρίας που έχουν σαν κόστος 15 νεκρούς και 100 εκ. € δαπάνες το χρόνο (χρήματα που αρκούν για πρόσληψη 5.000 νέων υπαλλήλων).
ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,
Καταργούν δικαιώματα και κατακτήσεις εργαζομένων και συνταξιούχων που κερδήθηκαν με αγώνες και αίμα στο όνομα μιας κρίσης που δεν δημιουργήσαμε και καλούμαστε να πληρώσουμε μόνο εμείς.
ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,
Ο αγώνας μόλις ξεκίνησε. Ενωμένοι και αποφασισμένοι όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα της αντίστασης και ζητάμε από την κυβέρνηση πριν να είναι αργά να αναλογιστεί τις ευθύνες της και να προβεί στην αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος εργαζομένων και συνταξιούχων όλης της χώρας.
ΕΤΕ ΔΕΗ
ΤΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!