Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Ερώτηση στο Νομαρχιακό Συμβούλιο του κ. Γκόγκου για τη δυσοσμία των χοιροστασίων στο δήμο Πιαλείων

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα το Νομαρχιακό συμβούλιο Τρικάλων. Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν, είναι και η δυσοσμία των χοιροστασίων στα δ.δ. του δήμου Πιαλείων. Η ερώτηση θα γίνει...
...από το Νομαρχιακό Σύμβουλο κ. Νίκο Γκόγκο.
Νικόλαος Γκόγκος
Νομαρχιακός Σύμβουλος Τρίκαλα
Προς: Πρόεδρο Ν.Σ. Τρικάλων
19-2-2010
ΘΕΜΑ: Ερώτηση.
Κύριε Πρόεδρε,
Σας είναι γνωστό ότι στα χωριά Φιλύρα, Πιαλεία, Ελευθεροχώρι και Φήκη του Δήμου Πιαλείων υπάρχει έντονη δυσοσμία, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, που οφείλεται στα υφιστάμενα χοιροστάσια στην περιοχή.
Η κατάσταση αυτή δεν πρέπει να συνεχιστεί. Είναι καιρός να γίνει κάτι. Τόσο για τους ασχολούμενους με τη χοιροτροφία, όσο και για τους μονίμους κατοίκους της περιοχής που δεν έχουν άμεση σχέση με τα χοιροστάσια.
Είναι αναγκαίο να αναληφθούν δράσεις από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, ώστε να εξασφαλιστούν υγιεινότερες συνθήκες λειτουργίας των χοιροστασίων και να βελτιωθεί ευχάριστα η διαμονή και η επίσκεψη στα χωριά τους των υπόλοιπων κατοίκων.
Για αυτό το λόγο ερωτώ αν η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση προτίθεται να αναλάβει ενέργειες για την απαλλαγή της περιοχής από τη δυσοσμία , ποιες είναι αυτές και πότε θα αρχίσουν να υλοποιούνται.
Προτείνεται, κύριε πρόεδρε, η συζήτηση της ερώτησης να διεξαχθεί σε νομαρχιακό συμβούλιο που θα οριστεί στο Δήμο Πιαλείων, όπως είχατε προτείνει στο τελευταίο Ν. Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!