Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Επίσκεψη Ν. Λέγκα στην πληγείσα περιοχή Ροπωτού

Την πληγείσα από τις πρόσφατες κατολισθήσεις περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροπωτού επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Ν. Λέγκας.
Συνοδευόμενος από τον...
Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Ρομπιέ και τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Δημήτρη Κωτούλα, ο κ. Λέγκας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους πληγέντες κατοίκους της περιοχής και να διαπιστώσει από κοντά το μέγεθος των ζημιών από την πρόσφατη εκδήλωση του κατολισθητικού φαινομένου.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λέγκας με ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητά από τους συναρμόδιους Υπουργούς την ενεργοποίηση του μηχανισμού διαχείρισης έκτακτης ανάγκης, την ανακοίνωση άμεσων μέτρων για την προστασία αφενός των ανθρώπινων ζωών και αφετέρου των περιουσιών των κατοίκων της περιοχής, καθώς και μέτρων για την οριστική επίλυση του προβλήματος.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Υφυπουργός έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Επισκέφθηκα σήμερα το Ροπωτό, γνωρίζοντας από παλαιότερες επισκέψεις μου το μέγεθος του προβλήματος αλλά και το τι επρόκειτο να δω. Οφείλω να πω, πως η κατάσταση που είδα ξεπερνά κάθε προηγούμενο. . Για αυτό και χωρίς καμιά διάθεση υπερβολής θα πρέπει άμεσα να απαντήσουμε με τεχνικές και πολιτικές αποφάσεις και να προχωρήσουμε στην οριστική και όχι αποσπασματική αντιμετώπιση του προβλήματος. Λέγοντας αλήθειες και όχι μεγαλοστομίες. Κυρίως, όμως, προέχει αυτή τη στιγμή να ληφθούν όλα τα άμεσα μέτρα για την προστασία και την ανακούφιση των πληγέντων κατοίκων».
Από το πολιτικό γραφείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!