Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

Ενημέρωση προς τους επισκέπτες του trikalaola

Λόγω τεχνικού κολλήματος, δε μπορούμε να έχουμε πολλές αναρτήσεις στην αρχική σελίδα. Αυτή τη στιγμή είναι περίπου έως 10 θέματα.
Για να βρείτε το θέμα που έχουμε αναρτήσει και δεν το βλέπετε στην αρχική σελίδα, στο τελευταίο θέμα της αρχικής σελίδας, γράφει από κάτω: «παλαιότερες αναρτήσεις» με μικρά γράμματα.
Πατήστε πάνω στην επιγραφή για να βρείτε το θέμα που σας ενδιαφέρει. Αν δεν το έχετε βρει ακόμη, ξαναπατήστε «παλαιότερες αναρτήσεις», μέχρι να εμφανιστεί το θέμα σας. Αν το θέμα δεν είναι πρόσφατο, τότε πηγαίνετε στη δεξιά μπάρα, στην αρχειοθήκη με τις ημερομηνίες αναρτήσεων (κάτω από τα ενδεικτικά βίντεο σε μικρογραφίες που έχουμε τοποθετήσει) και βρείτε το θέμα σας.
Για τα βίντεο.
Όταν ανεβάζουμε ένα βίντεο, πρώτα το αναρτήζουμε στην αρχική σελίδα. Από τώρα και στο εξής τα βίντεο δεν θα τα βλέπετε στην αρχική σελίδα, διότι βαραίνει και αργεί να ανοίξει.
Για να δείτε όλα τα βίντεο που έχουμε αναρτήσει, πατήστε απευθείας πάνω στο εικονίδιο, ( με την τηλεόραση) στη δεξιά μπάρα όπως τώρα βλέπετε την οθόνη σας που γράφει TV trikalaola You Tube και θα σας ανοίξει το κανάλι των βίντεο. Εκεί θα βρείτε όλα τα βίντεο που έχουμε έως τώρα ανεβάσει (177 βίντεο έως τώρα).
Στις μικρογραφίες των ενδεικτικών βίντεο στη δεξιά μπάρα, για να δείτε σε μεγαλύτερο μέγεθος τα βίντεο, κάντε διπλό κλικ πάνω στο βιντεάκι που σας ενδιαφέρει.
Σας προτείνουμε να μην κάνετε διπλό κλικ γιατί θα ακούτε διπλό ήχο. Αν κάνετε μονό κλικ θα βλέπετε το βίντεο στο μέγεθος της μικρογραφίας όπως είναι. Καλύτερα να βρείτε το βίντεο απευθείας μέσα από το κανάλι, στη δεξιά μπάρα. Αν πάτε στο κανάλι βίντεο, μην ανοίγετε περισσότερα από ένα βίντεο κάθε φορά, διότι θα σας κολλάνε και δε θα παίζουν. Να κλείνετε πάντα το ένα βίντεο και μετά θα πάτε στο άλλο. Συνήθως στο 2o μέρος κάθε βίντεο που αναρτήζουμε, υπάρχουν ενσωματωμένες οι φωτογραφίες.
Και το βίντεο και οι φωτογραφίες που βλέπετε, έχουν μειωθεί πολύ σε ανάλυση για να μπορέσουν να ανέβουν στο διαδίκτυο και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ποιότητα που υπάρχουν στο αρχείο μας.
Δεν μπορούμε να βάλουμε πολλά βίντεο στη δεξιά μπάρα, διότι βαραίνει η σελίδα. Όταν θα ανοίξει η σελίδα του trikalaola.gr θα έχουμε κι εκεί ξεχωριστά την βιντεοθήκη.
Στο τέλος κάθε θέματος, τις περισσότερες φορές υπάρχει συνέχεια με περισσότερα γραφόμενα ή περισσότερες φωτογραφίες. Πατάτε πάντα το «διαβάστε περισσότερα…».
Επίσης για μια ακόμη φορά σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν πολλά θέματα μαζί με βίντεο που δεν έχουμε ακόμη αναρτήσει. Τίποτα δεν έχει χαθεί από το αρχείο μας (πάνω από 180 ώρες βίντεο) και όλα θα ανέβουν σταδιακά.
Αυτά προς ενημέρωση των επισκεπτών του trikalaola που δεν έχουν ακόμη εξοικειωθεί με την εύρεση των θεμάτων στη σελίδα μας.
Σας ευχαριστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!