Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Την 3η αναρριχητική - ορειβατική συνάντηση διοργανώνει ο Ο.Π.Ο.ΠΥΛΗΣ

Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης σας προσκαλεί στην 3η αναρριχητική-ορειβατική συνάντηση στην Πύλη Τρικάλων, η οποία έχει προγραμματιστεί για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στις 21-24 Μαΐου 2010. Η διαμονή των συμμετεχόντων θα γίνει προαιρετικά σε...
...camping στην όχθη του Πορταϊκού ποταμού δίπλα στο αναψυκτήριο Νερόμυλος. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθούν αγώνες Bouldering με έπαθλα στους νικητές, ελεύθερη αναρρίχηση στα πεδία της Πύλης και ορειβατικές αποδράσεις στα βουνά της περιοχής. Ο γνωστός στο χώρο της ορειβασίας Νίκος Μαγκίτσης μας τιμά με την παρουσίαση των ‘7κορυφών’, μετά την οποία θα ακολουθήσει το καθιερωμένο Party στον Νερόμυλο. Το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στο blog του συλλόγου opopilis.blogspot.com και στο Group του συλλόγου στο Facebook : ‘ΟΠΟΠ (Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης)’.Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.
Όσοι θα θέλατε να λάβετε μέρος στους αγώνες θα σας παρακαλούσαμε να μας ενημερώσετε εγκαίρως για την συμμετοχή σας στα παρακάτω τηλέφωνα επικοινωνίας ή στο e-mail του συλλόγου (opoppilis@gmail.com)
Μ ε τιμή
Το ΔΣ του ο.π.ο.π.
ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ :
6945893316 ΑΡΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗΣ
6977425719 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!