Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Ανοίγει αύριο η αυλαία του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Έντεχνου Χορού «Ευ Δημιουργείν»

Τα Τρίκαλα γίνονται το κέντρο του χορού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Σχολές Χορού από όλη την Ελλάδα συναντιούνται στα Τρίκαλα με αφορμή το διαγωνισμό χορού που διοργανώνει το Πανελλήνιο Σωματείο Χορού & Ρυθμικής.
Αύριο Παρασκευή και ώρα...
...15:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων η τελετή έναρξης του διαγωνισμού. Στη συνέχεια θα διαγωνιστούν οι επαγγελματίες και οι φοιτητές επαγγελματικών σχολών χορού σε όλα τα είδη χορού και οι κατηγορίες χορευτών 14-16 ετών και 16 ετών και άνω στο σύγχρονο, τζαζ και χιπ χοπ.
Την κριτική επιτροπή απαρτίζουν μεγάλα και γνωστά ονόματα του χορού όπως η Νίνα Μίνκοβα, ο Μιχάλης Ναλμπάντης και ο Ρόουαν Θορπ, οι οποίοι για τρεις ημέρες από 23 έως 25 Απριλίου 2010 θα αξιολογούν τους 230 συμμετέχοντες. Το τρικαλινό κοινό μπορεί να απολαύσει τη μαγεία του χορού από Επαγγελματίες Χορευτές & Καθηγητές Χορού και μαθητές της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Κέντρο Χορού Τρικάλων Όλγας Παππά-Ναταλίας Διβάνη «Έκφραση & Δημιουργία», του «Κέντρου Τέχνης Σύνθεση» - Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, της Σχολής Χορού Αγγέλοβα Καλφοπούλου Έλενας – Δράμα, της Σχολής Χορού Γαδετσάκη Μαρίας – Τρίκαλα, της Σχολής Χορού Λαούδη Μήτσης – Βόλος, της Σχολής Χορού Μάντζιαρη Φυλλίς – Θεσσαλονίκη, της Σχολής Χορού Ρουτσάκου Βούλας – Αθήνα και της Σχολής Χορού Τσαμπάζη Αργυρώς «Χοροχώρος» – Θεσσαλονίκη.
Σωματείο Χορού & Ρυθμικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!