Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Γιορτή στον ΣΟΧΤ με το τέλος της χιονοδρομικής σεζόν

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έκλεισε και "επίσημα" η χιονοδρομική σεζόν για το σύλλογό μας μετά την γιορτή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου στο Μύλο Ματσόπουλο. Οι δεκάδες μικροί αθλητές του ΣΟΧΤ είχα αρκετό χρόνο και χώρο στο...
...αίθριο του Μύλου να θυμηθούν τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασαν και φέτος στο βουνό ενώ και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα διαφορετικό και πιο χαλαρό περιβάλλον. Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα για τη συμμετοχή τους στην ακαδημία του συλλόγου ενώ ειδική βράβευση έγινε στον Γιώργο Μαργαρίτη για τις επιτυχίες του στο ορειβατικό σκι αφού και τη φετινή χρονιά αναδείχτηκε ως καλύτερος Έλληνας αθλητής στην κατηγορία εφήβων. Βέβαια και φέτος όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν το μαγειρικό τους ταλέντο αφού στήθηκε πλούσιο μπουφέ "από όλους για όλους".
Οι δραστηριότητες του συλλόγου συνεχίζονται με την μεγάλη γιορτή που θα στηθεί την ερχόμενη Κυριακή 25/4 στο ποτάμι στην κεντρική γέφυρα όπου οι μικροί μας φίλοι μπορούν να δοκιμάσουν αναρρίχηση, flying fox, κανο-καγιάκ και άλλες εκπλήξεις. Η φετινή εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Τρικάλων.
Βασίλης Σιδέρης http://soxt.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!