Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο Αντιδήμαρχος Τάκης Παζαΐτης κοντά στους εκκολαπτόμενους οδηγούς

Με την βελτίωση των καιρικών φαινομένων το τελευταίο διάστημα τέθηκε και πάλι σε πλήρη λειτουργία το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Τρικκαίων στην περιοχή της Μπάρας (έναντι του Ναού Αγίου Νεκταρίου). Το Πάρκο που είναι από...
...τα καλύτερα και πληρέστερα της Ελλάδας παρέχει πολύπλευρη διδασκαλία σε στους μικρούς επισκέπτες του όσον αφορά την κίνηση εντός ή και εκτός των οδών της πόλης και τους μαθαίνει να προφυλάσσονται από τους κινδύνους που παραμονεύουν από τα τροχοφόρα.
Φετινή καινοτομία των μαθημάτων που γίνονται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Τρικάλων είναι η εξοικείωση των μικρών μαθητών με την οδήγηση και η εκμάθηση των σημάτων που θα συναντούν όταν πλέον θα ενηλικιωθούν στους δρόμους. Σε καθημερινή βάση πολλοί μαθητές σχολείων με τους συνοδούς δασκάλους τους επισκέπτονται το Πάρκο και αποκομίζουν γνώσεις που αύριο θα τους είναι απαραίτητες είτε θα βρίσκονται στη θέση του οδηγού είτε διερχόμενοι τις οδούς των πόλεων.
Το Πάρκο επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Τάκης Παζαΐτης ο οποίος εντυπωσιάστηκε από την λειτουργία του, από τον περιποιημένο χώρο αλλά και από τα μαθήματα που γίνονται εκεί. Μιλώντας μάλιστα με δασκάλους και μαθητές που βρίσκονταν εκεί, ανέφερε ότι πολλά από τα τροχαία ατυχήματα στα οποία η χώρα μας είναι - δυστυχώς - «πρωταθλήτρια» θα είχαν αποφευχθεί εάν από μικροί μαθαίναμε να οδηγούμε σωστά.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!