Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Επίσκεψη Νίκου Λέγκα σε Νοσοκομείο και Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων

Το Νοσοκομείο Τρικάλων επισκέφθηκε ο βουλευτής Τρικάλων κ. Νίκος Λέγκας. Συνοδευόμενος από τη Διευθύνουσα κ. Κυριακή Γετερίδου – Αντωνίου επισκέφθηκε τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό και...

...να τους ευχηθεί ενόψει των εορτών.
Επίσης, ο κ. Λέγκας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ντόβα και μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων, οι οποίοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους για τη συμβολή του πρώην Υφυπουργού στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που αντιμετώπισε το Νοσοκομείο.
Ανάλογη επίσκεψη ο κ. Λέγκας πραγματοποίησε στο Ίδρυμα Χρονίων Παθήσεων. Παρουσία του διοικητή κ. Ιωάννη Ρετζιά και όλων των εργαζομένων, ο κ. Λέγκας τους ευχήθηκε και τους ευχαρίστησε για την προσπάθεια που κάνουν.
Σε δήλωσή του προς το ΜΜΕ ο κ. Λέγκας ανέφερε: «Όλοι οι Έλληνες σε λίγες μέρες θα γιορτάσουν την Ανάσταση και το Πάσχα. Ο νους μας θα πρέπει αυτές τις μέρες να στρέφεται στους συνανθρώπους μας που δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Σε αυτούς εύχομαι το μήνυμα της Ανάστασης να φωτίσει τις καρδιές τους. Στους δε συμπολίτες μας, η αναστάσιμη μέρα να φέρει ελπίδα και προοπτική για ένα αύριο με περισσότερη αισιοδοξία, αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό τόσο του Νοσοκομείου Τρικάλων, όσο και του Ιδρύματος Χρονίων Παθήσεων για την προσπάθεια τους να αναβαθμίσουν τις ιατρικές υπηρεσίες στο Νομό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!