Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Σύσκεψη για τη Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ

Σύσκεψη για την προετοιμασία και τον προγραμματισμό της 22ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης (ΕΔΕΥΑ) που θα γίνει φέτος στα Τρίκαλα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν...
...ο Δήμαρχος Τρικκαίων και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ κ. Μιχάλης Ταμήλος, η Γενική Διευθύντρια της ΕΔΕΥΑ κ. Όλγα Κοτσελίδου, ο Τεχνικός Διευθυντής της ΕΔΕΥΑ κ. Γεώργιος Μπατάλης, η Γραμματέας της ΕΔΕΥΑ κ. Βιολέτα Δεληγιάννη, καθώς επίσης ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Φρύδας.
Η 22η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ θα γίνει φέτος στα Τρίκαλα στα τέλη Μαΐου 2010 και θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Σύμφωνα με το προβλεπόμενο πρόγραμμα στη διάρκεια των τριών ημερών θα πραγματοποιηθούν: κοινή συνεδρίαση της Οικονομικής και Τεχνικής Επιτροπής της ΕΔΕΥΑ, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, εργασίες της τακτικής Γενικής Συνέλευσης, συνεδρίαση της Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής καθώς επίσης και ξενάγηση των συνέδρων στα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Συμφωνήθηκε όπως η Γενική Συνέλευση της ΕΔΕΥΑ (με πρόβλεψη για 300 περίπου συμμετέχοντες) να πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, ενώ οι άλλες συνεδριάσεις των Επιτροπών (για 15 ή 30 συμμετέχοντες) να γίνουν σε άλλες αίθουσες του Δήμου Τρικκαίων. Συζητήθηκαν επίσης κάποιες αρχικές προετοιμασίες για την άρτια διεξαγωγή της Συνέλευσης. Μάλιστα μετά το πέρας της σύσκεψης οι εκπρόσωποι της ΕΔΕΥΑ μαζί με τον Δήμαρχο επεσκέφθησαν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου προκειμένου να διαπιστώσουν την καταλληλότητα της αίθουσας που θα φιλοξενήσει της Γενική Συνέλευση.
Να σημειωθεί ότι τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν φέτος την Γενική Συνέλευση της ΔΕΥΑ είναι:
1. Οι επιπτώσεις του προγράμματος «Καλλικράτης» στους νέους Δήμους που θα προκύψουν.
2. Τα έργα του ΕΣΠΑ που αφορούν την ύδρευση και αποχέτευση των Δήμων.
3. Το μέλλον των ΔΕΥΑ της χώρας μετά την εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος για την περιστολή των δημόσιων δαπανών.
Το αναλυτικό πρόγραμμα των εργασιών της 22ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης - Αποχέτευσης θα ανακοινωθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!