Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

EKEI ΨΗΛΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ !!! ΕΝΤΕΛΩΣ

Σύντροφοι ξεχάστε τον εμφύλιο και τακτικές του σχεδιασμού και του οργανωμένου ,αυτά συμβαίνουν στο μυαλό σας και πουθενά αλλού .
Ποιοι είναι οι εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας και της κυβέρνησης άνθρωποι !! εμείς ; οι του ΛΑ.Ο.Σ ;γιατί; ζητάμε το αυτονόητο δεν είστε σε άλλο...
...κόσμο κύριοι ούτε είστε υπεράνω των νόμων της Πατρίδος και της δημοκρατίας , συμμετέχετε με τους Βουλευτές σας στο κοινοβούλιο ,αν και η κ. Παπαρήγα αρνείται οιονδήποτε έλεγχο στα οικονομικά του κόμματος σας.
Αν και αναφέρθηκα σε συγκεκριμένα γεγονότα στην πόλη μας που δεν επιδέχονται καμιά αμφισβήτηση δεν διάβασα καμιά συγκεκριμένη απάντηση παρά γενικολογίες αοριστίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Μιλάτε για Γυάρο, Μακρόνησο και άλλα λοιπά σας πληροφορώ συντρόφια ότι αδυνατώ να απαντήσω γιατί απλούστατα δεν είχα γεννηθεί εκείνη την εποχή.
Εσείς βέβαια που τα
υποστήκατε δικαιώστε και σύνταξη εθνικής αντιστάσεως δεν ξέρω βέβαια αν έχουν πλαισιώσει τις τάξεις σας και 80χρονοι και 90χρονοι που ζούσαν τότε .
Το να μιλάμε για εφαρμογή του νόμου είναι δικαίωμα που μας παρέχει το σύνταγμα και δεν καταλαβαίνω ,γιατί σας ενοχλεί ;Για τις συκοφαντίες που λέτε δεν τα καταλαβαίνω εσείς δεν τα κάνατε ; προβοκάτσια ήτανε ;
Τα περί αντικομουνισμού δεν τα καταλαβαίνω δεν αναφέρθηκα παρά μόνο στο ΠΑΜΕ .ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΘΥΜΑΜΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ
Πάντως για πληθώρα εργατών και απλών ανθρώπων που πλαισιώνουν το ΠΑΜΕ να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω οι ίδιοι είστε σε όλες τις εκδηλώσεις .
ΟΣΟ για την αντεπίθεση τώρα σας πληροφορώ ότι στην πόλη μας δεν εδρεύουν μονοπώλια και πολυεθνικές ούτε εμείς είμαστε εκπρόσωποι της πλουτοκρατίας .Απλοί άνθρωποι είμαστε που ανησυχούμε για εμάς, τα παιδιά μας και για την Πατρίδας .
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ε.α
ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!