Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Στα Τρίκαλα το 2ο Παγκόσμιο Αντάμωμα Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών

Πρώτη σύσκεψη για την προετοιμασία του Δεύτερου Παγκοσμίου Ανταμώματος των Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών που φέτος το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα έγινε σήμερα στα γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων.
Στη σύσκεψη παρών ήταν...
...ο Αντιδήμαρχος κ. Στέφανος Σακκάς (καθώς ο Δήμαρχος κ. Ταμήλος απουσίαζε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Λάρισα). Παρόντες ακόμη ήταν: ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων και Ομοσπονδιών «Ασκληπιός» κ. Διαμαντής Γκίκας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τορόντο Καναδά κ. Γεώργιος Πουρνάρας, ο Πρόεδρος του λαογραφικού Συλλόγου Τρικάλων «Οι Θεριστάδες» κ. Αντώνης Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος του Θεσσαλικού Συλλόγου Λιοσίων Αθηνών «Ρήγας Φεραίος» κ. Νίκη Πανάγου, ο επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Νυρεμβέργης κ. Νίκος Πολύζος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αμυγδαλής Καρδίτσας κ. Λία Μπακλαβά, το μέλος του Θεσσαλικού Συλλόγου Λιοσίων Αθηνών «Ρήγας Φεραίος» κ. Βασίλειος Βασιλάρης, επίσης το μέλος του Θεσσαλικού Συλλόγου Λιοσίων Αθηνών «Ρήγας Φεραίος» κα. Ζάρρα και ο κ. Αχιλλέας Λέρας, δικηγόρος της Ομοσπονδίας.
Η συνάντηση είχε αντικείμενο την προετοιμασία του Παγκόσμιου Ανταμώματος και συγκεκριμένα:
- Την δήλωση των Συλλόγων που θα συμμετάσχουν στο Αντάμωμα και τις συγκεκριμένες προτάσεις (π.χ. πιθανή συμμετοχή χορευτική ομάδας) για την διαμόρφωση του προγράμματος του Δευτέρου Θεσσαλικού Ανταμώματος.
- Την συζήτηση πάνω σε συγκεκριμένες προτάσεις για την θεματολογία του δευτέρου συνεδρίου, δηλαδή την θεματολογία εισηγήσεων και τις προτάσεις των εισηγητών.
- Την πρόταση των ατόμων που θα βραβευτούν στην εκδήλωση από την Συνομοσπονδία, τα οποία κατάγονται από την Θεσσαλία και έχουν προσφέρει αξιόλογο έργο στην κοινωνία.
Να σημειωθεί ότι μετά από συζήτηση συμφωνήθηκε ότι η ημερομηνία πραγματοποίησης του Ανταμώματος που θα είναι η 20η Αυγούστου 2010 (ημέρα Παρασκευή) στα Τρίκαλα.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!