Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Σε συγκινητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας παλαιμάχων στο δημοτικό στάδιο Καλαμπάκας προς τιμήν του Χρήστου Μανώλη.

Η ομιλία του Προέδρου και Πρόσκληση γενικής συνέλευσης
ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ στο φιλικό αγώνα παλαιμάχων ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ – ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Ο φίλος ,ο συνεργάτης ,ο στυλοβάτης της ομάδας
Σε ηλικία 16 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ομάδα και από τότε την έβαλε...
...τόσο μέσα στην καρδιά του και στην ζωή του .Ξεκίνησε σαν τερματοφύλακας ,συμπαίκτης με πάρα πολλούς από εσάς ,αλλά μετά αγωνίστηκε σε όλες σχεδόν τις θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.
Υπηρέτησε την ομάδα μας 19 ολόκληρα χρόνια σαν ποδοσφαιριστής ,κρατώντας το ρεκόρ ποδοσφαιριστή των Μετεώρων αγωνιζόμενου συνεχώς στην ομάδα μας τόσα πολλά χρόνια .Μόλις αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ,μπήκε στα Διοικητικά για άλλα 8 χρόνια και κει υπηρετώντας την ομάδα από διάφορες θέσεις στο διοικητικό συμβούλιο.
Προσωπικά ,για μένα ,υπήρξε ο μέντορας μου στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου μας .Ο άνθρωπος που με ώθησε να ασχοληθώ ενεργά και ο άνθρωπος που θεωρούσα απαραίτητη την συμβουλή του και την γνώμη του σε κάθε δύσκολη απόφαση του συλλόγου .
Πέρα όμως από συνεργάτης ,ήταν φίλος ,που όταν καθόσουνα μαζί του είχε τον τρόπο να σου πάρει όλο το άγχος και να σε κάνει να δεις τη ζωή με αισιοδοξία .
Με τον ίδιο τρόπο πολεμούσε και ο ίδιος .Στην τελευταία μάχη όμως δεν τα κατάφερε. Ο εχθρός ήταν ύπουλος και πιο δύσκολος και τον πήρε νωρίς από κοντά μας , αφήνοντας πίσω όμως 2 άξιους αντικαταστάτες να συνεχίσουν το έργο του, τα παιδιά του ,τον Γιάννη και το Νίκο.
Από εκεί όμως που βρίσκεται θέλει και πάλι να βλέπουμε την ζωή με αισιοδοξία και θέλει να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο ,να αντιμετωπίζουμε το κάθετι με χαμόγελο
Ας χαρούμε λοιπόν , όλοι μαζί ένα πολύ ωραίο αγώνα , μεταξύ των παλαιμάχων ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ και ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ» προσκαλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Μαϊου 2010 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτική Βιβλιοθήκη). Τα προτεινόμενα θέματα προς συζήτηση είναι τα ακόλουθα:
· Διοικητικός απολογισμός για το έτος 2009-2010
· Οικονομικός απολογισμός για το έτος 2009-2010
· Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Παρακαλούμε τα μέλη του σωματείου μας όπως προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση, καθότι η βοήθεια τους κρίνεται πάντοτε πολύτιμη και απαραίτητη.
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ την Τρίτη 1η Ιουνίου 2010 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτική Βιβλιοθήκη)με τα ίδια θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!