Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Πλεξίδας: Μαζί του ο Τρικαλινός κόσμος – Συγκρατημένη αισιοδοξία


Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την έναρξη του αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα με τον Βύζα Μεγάρων. Ένα παιχνίδι-τελικός το οποίο θα κρίνει την άνοδο μιας εκ των δύο ομάδων στην Β΄ Εθνική.
Αυτές τις ημέρες που περάσανε ένιωσα πραγματικά υπερήφανος για τους Τρικαλινούς φιλάθλους οι οποίοι...
...είναι αλήθεια ότι κινητοποιήθηκαν έντονα και στάθηκαν πραγματικά δίπλα μου.
Δεν έχω λόγια να πω για τον σύνδεσμο των Σακαφλιάδων που για πρώτη έδειξαν ότι αυτή η ομάδα και αυτή η διοίκηση δεν είναι μόνη της και ότι στηρίζουν τον ΑΟΤ όπως πραγματικά του αρμόζει.
Είναι πραγματικά εκπληκτικός ο ξεσηκωμός όλου του νομού και θέλω να ευχαριστήσω τους τοπικούς φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φιλάθλων. Ο νομάρχης κ. Βλαχογιάννης, ο δήμαρχος κ. Ταμήλος, ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ κ. Νάκης και ο αντινομάρχης κ. Σακκάς αφουγκράστηκαν πλήρως τις ανάγκες των Τρικαλινών πολιτών και φίλων του ΑΟ Τρίκαλα, στην δύσκολη οικονομικά εποχή που διανύουμε.
Είμαι σίγουρος ότι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι θα είναι στη Νέα Σμύρνη, υπόδειγμα οπαδών και αυτό που θα τους νοιάζει θα είναι μόνο το πώς θα χειροκροτήσουν την ομάδα τους.
Είμαι πεπεισμένος πως οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα θα δώσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο τους εαυτό και θα προσφέρουν σε όλους μας το καλύτερο θέαμα.
Το μόνο σίγουρο είναι οι παίκτες της ομάδας μας είναι ποιοτικοί και έμπειροι ποδοσφαιριστές αλλά ας μην ξεχνάμε πως είναι ΕΝΑΣ τελικός και πιθανόν να υπάρξουν παγίδες.
Με υπομονή θα πετύχουμε.
Όλοι μαζί να στηρίξουμε την προσπάθεια του ΑΟΤ
Από την ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!