Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Εορταστικές εκδηλώσεις στα δ.δ. Φήκης, Πιαλείας και Ελευθεροχωρίου του Δήμου Πιαλείων Τρικάλων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.
Στο Δ.Δ Φήκης
- Την Τετάρτη 19 Μαίου και ώρα 19:00μ.μ., παραμονή της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, θα τελεστεί ο καθιερωμένος επίσημος εσπερινός μετ’αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Φήκης. Μετά τον Εσπερινό θα πραγματοποιηθεί...
...η περιφορά της εικόνας του Αγίου που θα καταλήξει στην πλατεία όπου θα τελεστεί δοξολογία. Μετά το πέρας του εσπερινού, θα προσφερθεί παραδοσιακό φαγητό και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν παραδοσιακοί χοροί, στις 20:30μ.μ. στο προαύλιο της εκκλησίας από χορευτικά του Δήμου Πιαλείων.
Στο Δ.Δ Ελευθεροχωρίου
- Την Πέμπτη 20 Μαΐου και ώρα 19:00μ.μ. παραμονή της εορτής του Αγίου Κων/νου και Ελένης μετά το τέλος του εσπερινού θα προσφερθεί παραδοσιακό φαγητό και θα πραγματοποιηθούν, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίου Κων/νου και Ελένης, παραδοσιακοί χοροί στις 20:30μ.μ. από χορευτικά του Δήμου Πιαλείων.
Στο Δ.Δ Πιαλείας
- Την Δευτερα 24 Μαίου και ώρα 19:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η πανηγυρική εκδήλωση εορτασμού του Αγίου Πνεύματος στην κεντρική πλατεία του Δ.Δ.Πιαλείας , μετά το τέλος του εσπερινού θα πραγματοποιηθούνε παραδοσιακοί χοροί, στις 21:00μ.μ. από χορευτικά του Δήμου Πιαλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!