Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Σήμερα ανοίγει η αυλαία για την έκθεση Τρίκαλα ΕΧΡΟ 2010

Δελτίο τύπου
Από σήμερα το απόγευμα και για πέντε μέρες η καρδιά της επιχειρηματικότητας θα χτυπά στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο Τρικάλων, στο 7ο χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας-Την Παρασκευή το απόγευμα στις 7 μ.μ. τα επίσημα εγκαίνια.
Σήμερα το απόγευμα...
...ανοίγει η αυλαία της γενικής έκθεσης Τρικάλων ΕΧΡΟ 2010. Η καρδιά της επιχειρηματικότητας της κεντρικής Ελλάδας θα χτυπά από αύριο στο 7ο χλμ. της Ε.Ο. Τρικάλων-Καλαμπάκας, εκεί όπου σε μια τεράστια έκταση 40 στρεμμάτων θα φιλοξενηθεί η έκθεση η οποία έρχεται να φέρει όλα τα νέα της αγοράς, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. Η έκθεση ΕΧΡΟ 2010 θα φιλοξενηθεί στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο Τρικάλων, το οποίο φιλοδοξεί να φιλοξενήσει ανάλογες κλαδικές και άλλες εκθέσεις μέσα στα επόμενα χρόνια και στην πλήρη ανάπτυξή του. Σε κεντροβαρή περιοχή, το πρώην εργοστάσιο «Κλωτσοτήρα» μετατράπηκε ειδικά για τις ανάγκες ενός σύγχρονου εκθεσιακού κέντρου, με άνετους χώρους στάθμευσης.
Στην φετινή έκθεση, η οποία θα φιλοξενείται σε μόνιμα στεγασμένο χώρο, συμμετέχουν περισσότεροι από 100 εκθέτες, Νομαρχίες, Επιμελητήρια, Δήμοι, Τροχαία Τρικάλων, υπηρεσίες, εκπρόσωποι απʼ όλους τους κλάδους (κατασκευές, έπιπλα, είδη οικίας και διακόσμησης, γεωργικά μηχανήματα, τρόφιμα, ποτά κ.α.) ενώ ειδικά για αυτή έρχεται πολυπληθής αποστολή του Επιμελητηρίου Τιράνων (αριθμεί περισσότερα από 75.000 μέλη) προκειμένου να έχει επαφές με τρικαλινούς επιχειρηματίες. Παράλληλα στον χώρο θα λειτουργήσει λούνα πάρκ προκειμένου να δοθεί εναλλακτική πρόταση διασκέδασης και για τα παιδιά.
Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στις 7 μ.μ. παρουσία των αρχών του τόπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!