Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ν. Λέγκας: Εμπαιγμός ή λάθος τα 2.400 ευρώ για την πυροπροστασία του Δήμου Πύλης;

Στη Βουλή φέρνει ο Ν. Λέγκας τo πρόβλημα της χρηματοδότησης του Δήμου Πύλης για την κάλυψη των δράσεων πυροπροστασίας της ευρύτερης περιοχής.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής...
Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας, με αναφορά του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, επικαλούμενος και σχετικό έγγραφο του Δήμου Πύλης, ζητά να επιλυθεί το πρόβλημα που δημιουργεί η κατανομή ποσού μόλις 2.400 ευρώ στο Δήμο για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας για την αντιπυρική περίοδο 2010.
Καθόσον, είναι κάτι παραπάνω από σαφές ότι με το ποσό αυτό δεν μπορούν να καλυφθούν οι ανάγκες συντήρησης του δασικού οδικού δικτύου, καθαρισμού των δασών, καθαρισμού και ελέγχου χωματερών, αλλά και των λοιπών δράσεων ενός κατ’ εξοχήν ορεινού Δήμου με 80 % δασική κάλυψη, ο οποίος είναι χαρακτηρισμένος ως χώρος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Ο Τρικαλινός πολιτικός εκφράζει την απορία πως είναι δυνατόν να καλυφθούν όλες οι ανωτέρω ανάγκες μέσω του συγκεκριμένου ποσού και ζητά την άμεση επίλυση του προβλήματος ενόψει και της καλοκαιρινής περιόδου.
Αν δεν πρόκειται περί λάθους, η κατανομή του ποσού αυτού αποτελεί εμπαιγμό, πολύ περισσότερο όταν η πίστωση αναφέρεται σε ένα ευαίσθητο θέμα όπως αυτό της πυροπροστασίας, καταλήγει στη δήλωσή του ο Ν. Λέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!