Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

3η Αναρριχητική – ορειβατική συνάντηση.

Ένα δυνατό τριήμερο είχαμε υποσχεθεί σαν Ορειβατικός Περιηγητικός Όμιλος Πύλης. Ο λόγος για την 3η Αναρριχητική – Ορειβατική συνάντηση που έλαβε μέρος το τριήμερο του Αγίου πνεύματος στην Πύλη. Έχοντας όμως εμπόδιο τα καιρικά φαινόμενα που...
...επικράτησαν στην περιοχή δεν στάθηκε δυνατό να παραμείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα το οποίο ανακοινώσαμε. Όλες οι δραστηριότητες στα πλαίσια του φεστιβάλ ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σε εξωτερικό χώρο γι’ αυτό και λόγο του καιρού η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη. Παρόλα αυτά το τριήμερο πραγματοποιηθήκανε οι δύο αναβάσεις στα δύο αντικριστά βουνά της Πύλης , ο διαγωνισμός Boulder (αναρρίχηση σε τεχνητή πίστα χωρίς σχοινιά)με μεγάλη επιτυχία, η παρουσίαση των «7κορυφών» από τον Νίκο Μαγγίτση που καταφύγιο βρήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο του δημοτικού σχολείου Πύλης αλλά και το Πάρτι στον Νερόμυλο που παρά το τσουχτερό κρύο ο DJ Nikko.Z κατάφερε να κρατήσει «ζεστό» ένα πλήθος κόσμου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Δημιουργήσαμε ένα όμορφο κλίμα στον κλειστό χώρο του γυμναστηρίου και αυτό φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου. Ο Θανάσης Χτενάς από την Καβάλα χάρισε ένα όμορφο θέαμα και πείρε την πρώτη θέση στην κατηγορία των ανδρών. Στην κατηγορία των γυναικών η καταπληκτική «μικρούλα» Μυρτώ Πεταλίδου από την Αριδαία ήταν αυτή που ανέβηκε στο υψηλότερο … σκαλί του βάθρου.
Αναλυτικότερα:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
1ος Χτενάς Θανάσης . Καβάλα
2ος Δελλής Λευτέρης . Χαλκιδική
3ος Αδαμίδης Αλέξης . Σέρρες ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η Πεταλίδου Μυρτώ . Αριδαία
2η Μίχου Ελισάβετ . Γιάννενα
3η Τσιονάρα Όλγα . Λάρισα
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πιστέψανε στον ΟΠΟΠ και στην προσπάθειά του , όσους ήταν στο πλευρό μας αλλά και όσους βάλανε έστω ένα μικρό λιθαράκι για να γίνει αυτό το φεστιβάλ καλύτερο. Εμείς από την μεριά μας ευελπιστούμε το τριήμερο του επόμενου έτους να μη βρέχει :P !!
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο της Πύλης και τον Δήμαρχο κ Κων/νο Κουφογάζο που για ακόμη μια χρονιά ήταν δίπλα στην προσπάθειά μας. Τον Νικόλαο Μαγγίτση που μας τίμησε με την παρουσία του και που για λίγη ώρα μας ταξίδεψε κάπου ψηλά. Τον Λάζαρο Μποτέλη και τον Βασίλη Θεοδώρου για τη χάραξη των προβλημάτων στους αγώνες Boulder. Την διεύθυνση του δημοτικού σχολείου Πύλης .Την εταιρία CocaCola 3 ε και τον υπεύθυνο πωλήσεων του νομού Τρικάλων Δημήτρη Ίνδο που δρόσισε ευχάριστα .. αθλητές και ορειβάτες. Το κομμωτήριο του Νίκου Μυτούλα και του Στέλιου Ζιάκα για την ευγενική χορηγία. Τις εκτυπώσεις Καραγιάννης και τους συνεργάτες του για την υπέροχη συνεργασία. Το χορηγό επικοινωνίας Λέσχη 976 και τους Τόμυ Κυρίτση και Δημήτρη Παπαστεργίου. Τον Θανάση Σαμούρη και την Trekking Hellas δυτικής Θεσσαλίας. Τον Σαλέπη Νίκο και Το trikalaola.blogspot. Ευχαριστούμε επίσης - Το κατάστημα Xclimbingshop … Σωκράτους 12 Τρίκαλα - Το κατάστημα Διαδρομές … Λ.Δημοκρατίας 30 Καρδίτσα -Την εταιρία ActivePoint. - Την εταιρία Polo. - Την εταιρία RockLand.
Τα πρωινά προσέφεραν :
Το εργοστάσιο γάλακτος Τρικάλων - Οι διανομές ποτών του κ Κώστα Τσιγκαρίδα – Το αρτοποιείο του κ. Πανάγου , του κ . Τζάνη και του κ. Τσιούλου και φυσικά ο ΟΠΟΠ.
Να ευχαριστήσουμε επίσης την ηχητική κάλυψη του κ. Μπακοβασίλη και τον πιστό μας DJ Nikko.Z που για μία ακόμη χρονιά ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας.
Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Νερόμυλο και τον ιδιοκτήτη του κ. Απόστολο Μπουρνάζο για τη φιλοξενία του, την υπομονή και την προσπάθεια του.
Δείτε περισσότερες φωτό στο http://opopilis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!