Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Μία από τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις φιλοξενεί η Καλαμπάκα


2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ
Μπροστά σε μία ακόμη πρόκληση βρίσκονται οι διοργανωτές του ΑΣ ΜΕΤΕΩΡΑ, καθώς το επόμενο τετραήμερο (25 έως 28-6-10), η Καλαμπάκα φιλοξενεί για 2η χρονιά, το διεθνές ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών με τη συμμετοχή πολλών ομάδων.
Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Μπουτίνας και τα υπόλοιπα μέλη της οργανωτικής επιτροπής, στη συνέντευξη τύπου που...

...είχε γίνει στο ξενοδοχείο edelweiss στις 16-6-10. Σημ. Λόγω τεχνικού προβλήματος στο βίντεο, δεν αναφερθήκαμε γρηγορότερα στην εκδήλωση και ζητούμε συγνώμη από τους διοργανωτές.
Θ. Καραγιάννης: "Θα το καταστήσουμε θεσμό"
Ελάχιστα εικοσιτετράωρα απέμειναν για την έναρξη του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο ΑΣ Μετέωρα στα γήπεδα του Δήμου Καλαμπάκας και του Δήμου Βασιλικής.
Την ερχόμενη Παρασκευή, οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου απʼ όλη την χώρα θα φτάσουν στην Καλαμπάκα, ενώ από τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση. Την Δευτέρα το βράδυ η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά ολοκλήρωσε την προετοιμασία των αναμνηστικών δώρων που θα λάβουν προπονητές και συνοδοί των ομάδων. Την Τρίτη το πρωί πραγματοποιήθηκε ακόμη μια επιθεώρησή στα γήπεδα του τουρνουά και διαπιστώθηκε πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.
Συναντήσαμε στα γήπεδα του τουρνουά τον υπεύθυνο προπονητή των Ακαδημιών του ΑΣ Μετέωρα κ. Θοδωρή Καραγιάννη ο οποίος μας μίλησε για το τουρνουά λίγες μόλις ημέρες πριν την έναρξή του και τόνισε:
«Είναι αλήθεια πως όσο πλησιάζει η ημέρα έναρξης του τουρνουά, η πίεση όλων μας αυξάνεται! Προσπαθούμε να διευθετήσουμε τις εκκρεμότητες μιας πολύ μεγάλης διοργάνωσης, η οποία ευελπιστούμε πως θα αφήσει και αυτή το στίγμα της, όπως συνέβη με το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου. ΄Εχουμε την εμπειρία από την περυσινή χρονιά και παρά τις οικονομικέ δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, αποφασίσαμε να το κάνουμε και φέτος. Θεωρώ πως είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε ακολουθώντας την συνείδηση μας, η οποία μας λέει πως πρέπει συνεχώς νʼ αναπτύσσουμε το άθλημα του ποδοσφαίρου και να φέρνουμε τα παιδιά κοντά στο ποδόσφαιρο.
Προσπαθούμε να καταστήσουμε το τουρνουά των Μετεώρων, θεσμό για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο της περιοχής μας αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο και διαπιστώνω πως η προσπάθεια μας έχει την ανταπόκριση που επιθυμούμε. Άλλωστε, τʼ ότι διοργανώσαμε επιτυχώς το 1ο Τουρνουά δεν το λέμε εμείς, αλλά όλες οι ακαδημίες ποδοσφαίρου που έλαβαν μέρος. Μας έκαναν την καλύτερη διαφήμιση και γι' αυτό έχουμε πολλές συμμετοχές και φέτος και εκτιμώ πως και θα έχουμε πολλές συμμετοχές και τα επόμενα χρόνια».
Για τις τελευταίες λεπτομέρειες ο κ. Καραγιάννης είπε: «Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Τα γήπεδα τα έχουμε έτοιμα, το έμψυχο δυναμικό έχει οργανωθεί και γνωρίζει ο καθένας ποιό θα είναι το πόστο του. Αξίζει να σημειώσουμε πως το τα παιδιά που θα υποστηρίξουν τις γραμματείες των αγώνων, ανήκουν στο δυναμικό των υποδομών του ΑΣ Μετέωρα».
Οι ομάδες που συμμετέχουν
Στο 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου συμμετέχουν οι παρακάτω Ακαδημίες Ποδοσφαίρου:
Ασκληπιός, ΠΑΕ Ξάνθη, Νεοι Χανίων, ΑΣ Μετέωρα, ΑΕ Τρικάλων, ΠΑΟ Λουτρακίου, Γιάννενα 2010, Άγιος Ιερόθεος, ΠΑΕ Πανιώνιος, Ερμής Καλαμαριάς, Μακεδονικός Κοζάνης, Πύρασος Νέας Αγχιάλου, FC Konstinbrond Sophia, Δήμητρα Απόλλων 2005, Καμβουνιακός Δεσκάτης, Camp nou ΄Αγιος Βησσαρίωνας, Ακαδημία Ζόραν Μπάμποβιτς.
Οι κατηγορίες αφορούν τους:
UNDER 16
Παιδικό: γεννηθέντες 1995-1996
Προπαιδικό: γεννηθέντες 1997-1998
Τζούνιορ: γεννηθέντες 1999-2000
Γήπεδα: Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», Σαρακίνας, Περιστέρας , Θεόπετρας και Διάβας.
Γιώργος Σιαμουρέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!