Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010

Γυναίκες στην Εξουσία !

Για το φετινό καλοκαίρι το Δημοτικό μας Θέατρο επέλεξε να παρουσιάσει την παράσταση «Γυναίκες στην Εξουσία !» που βασίζεται στην υπέροχη κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες.
Ένα εντυπωσιακό και...
...σουρεαλιστικό σκηνικό στο πίσω μέρος του Μύλου Ματσόπουλου θα εντάξει διαλεκτικά με ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο την παράσταση.
Κωμικές καταστάσεις, έξυπνοι και χυμώδεις διάλογοι, που προκαλούν αβίαστα το γέλιο, σε μια παράσταση με απρόοπτα, μεταμφιέσεις, ανατροπές, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό, με πρωτότυπη μουσική και τραγούδια που θα διασκεδάσει τους θεατές όλων των ηλικιών.
Λίγα λόγια για το έργο:
Η παράσταση είναι προσαρμοσμένη σε μια κοντινή σ’ εμάς εποχή.
Οι γυναίκες βλέποντας το κατάντημα της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης από ένα πολιτικό σύστημα που είναι ήδη διεφθαρμένο, αποφασίζουν να πάρουν την τύχη στα χέρια του. Οργανώνονται, κλέβουν τα ρούχα των αντρών τους, παρουσιάζονται στη βουλή μεταμφιεσμένες σε άνδρες και καταφέρνουν να πάρουν την εξουσία της πόλης. Οι άνδρες τους ξυπνούν, δεν βρίσκουν τα ρούχα τους και αναγκαστικά φορούν τα ρούχα των γυναικών τους. Έχοντας πλέον την εξουσία στα χέρια τους οι γυναίκες, εφαρμόζουν ένα νέο κυβερνητικό πρόγραμμα που βασίζεται στην κατάργηση της περιουσίας, στην επιβολή της ισότητας, στην καθιέρωση των συσσιτίων αλλά επεκτείνεται ακόμη και στην κοινοκτημοσύνη… των ερωτικών συντρόφων, και στην προστασία των δικαιωμάτων στον έρωτα για τις γριές και τις άσχημες γυναίκες…
Σκηνοθεσία: Στέφανος Νταλάσης, Σκηνικά: Στέργιος Στάμος,
Μουσική: Ανδρέας Τσέγας, Κοστούμια: Ντιάνα Ψάλλα, Αργυρώ Ποντίκα,
Χορογραφίες: Μαρία Γαδετσάκη, Φωτισμοί: Νίκος Κουνάβας,
Οργάνωση παραγωγής: Βικτωρία Καραμουζη.
Παίρνουν μέρος οι Ηθοποιοί: Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, Σία Φαράκη, Αντονέλλα Χήρα, Βίκυ Ιακωβάκη, Μαρία Γαδετσάκη, Ελένη Ποζιού.
πληροφορίες: 24310 20000
Η παράσταση θα παρουσιαστεί από 7 Ιουλίου έως και 14 Ιουλίου στο Μύλο Ματσόπουλου στις 21.30 (πληροφορίες στο τηλ. 24310 20000).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!