Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Προστέθηκε το βίντεο από το 4ο αντάμωμα Λιοπρασιτών Τρικάλων.

Μια όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά, διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 7-8-09, στο Λιόπρασο Τρικάλων. Η εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον τοπικό εκπολιτιστικό σύλλογο, ήταν στα πλαίσια του 4ου ανταμώματος Λιοπρασιτών με αφιέρωμα στα 25 χρόνια από το θάνατο του μεγάλου Τρικαλινού καλλιτέχνη Βασίλη Τσιτσάνη. Συμμετείχε η 10μελής ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης». Την δεύτερη βραδιά 8-8-09, το πρόγραμμα περιλάμβανε δημοτική βραδιά, με τους Γκουζιώτη, Γκίκα, Αγριόδημο. Την Κυριακή 9-8-09 το απόγευμα, είχαμε πανδαισία παραδοσιακών γεύσεων, με πίτες, γλυκά και άλλα πολλά τοπικά εδέσματα. Στη συνέχεια δόθηκε Rock συναυλία.
Η αξιόλογη δουλειά φάνηκε από το Δ.Σ. του εκπολιτιστικού συλλόγου τα μέλη του οποίου είναι: Πρόεδρος Θανάσης Αναγνωστόπουλος, Αντιπρόεδρος Φώτης Κατσακιώρης, Γραμματέας Νίκος Δημουλάς, Ταμίας Γρηγόρης Καρράς, Μέλη, Αχιλλέας Μπεκρής, Βασίλης Κουκουράβας και Μίμης Σταμάτης.
Οι φωτό είναι από τη 2η και 3η βραδιά. Οι φωτό της πρώτης βραδιάς αναρτήθηκαν σε προηγούμενο0 δημοσίευμα του trikalaola.
Δείτε το σχετικό βίντεο από την 1η βραδιά του ανταμώματος, μέσα από το You Tube σε ανάλυση 640X480. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.youtube.com/user/NikosSalepis#play/all/uploads-all/2/Fgc_XkqYwpE
Το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ θα προστεθεί άλλη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!