Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

Διακομματική συνεδρίαση στο δημαρχείο Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Μιχάλη Ταμήλου η πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής ενόψει των εθνικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου 2009. Στη συνεδρίαση είχαν κληθεί και συμμετείχαν εκπρόσωποι που ορίστηκαν από τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές και ουσιαστικά έγινε μια πρώτη συζήτηση κυρίως για διαδικαστικά ζητήματα.
Ο Δήμαρχος αφού εξέφρασε την πεποίθησή του ότι και αυτές οι εκλογές θα κυλήσουν σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα, ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να ενημερώσουν εντός εύλογου χρονικού διαστήματος για το που θα στηθούν τα κομματικά προεκλογικά κέντρα και κατά δεύτερο για το εάν και πότε προτίθενται να διοργανώσουν κεντρικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στα Τρίκαλα.
Ακόμη τους ενημέρωσε ότι στο επίσημο site του Δήμου Τρικκαίων (trikacity.gr) θα υπάρχει πλήρης ενημέρωση για την προεκλογική κίνηση τόσο των κομμάτων όσο και των υποψηφίων βουλευτών όλων των κομμάτων.
Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι τόνισαν ότι με τον προγραμματισμό που το κάθε κόμμα θα κάνει στο αμέσως επόμενο διάστημα θα μπορούν να καθορίσουν και την τακτική τους σε τοπικό επίπεδο.
Όλα τα υπόλοιπα επιμέρους ζητήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν θα αντιμετωπισθούν στις επόμενες συνεδριάσεις της διακομματικής επιτροπής.
Να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση συμμετείχαν οι κ.κ. Κώστας Τρέλης και Γιώργος Καρανάσιος (εκπρόσωποι της Ν.Δ.), Σταύρος Τραγάνης και Θανάσης Τσιάρας (εκπρόσωποι του ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Γιώργος Καΐκης (εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.) και Χρήστος Τσιόλας (εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ.).

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!