Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009

Μην ξεχνάτε την ανοιχτή δημοσκόπηση για τις εκλογές που υπάρχει στη δεξιά διπλανή μπάρα.

Ψηφίστε με μια απλή κίνηση.
Τσεκάρετε απλώς την επιλογή στο κυκλάκι, αριστερά από κάθε επιλογή και μετά πατήστε Vote για να δείτε την επιλογή που κάνατε και το συνολικό αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.
Φυσικά το σύστημα δεν επιτρέπει σε κανέναν να δει το όνομα του κάθε χρήστη που ψηφίζει στη δημοσκόπηση.
Διευκρίνιση: Στη δημοσκόπηση δε μπορεί κανένας να παρέμβει και να αλλοιώσει το αποτέλεσμα. Το σύστημα δεν δέχεται παραπάνω από έναν ψήφο από κάθε χρήστη. Η δημοσκόπηση θα λήξει την Κυριακή 13-9-09 στις 11:59 το βράδυ.
Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το ακριβές, σε σχέση με αυτό το πραγματικό, που θα δούμε το βράδυ των εκλογών ή μπορεί και να είναι. Ωστόσο όμως, θα καταγράψει μία τάση των ψηφοφόρων. Μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς on line το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, πατώντας κάτω από τον πίνακα το show results ή στα Ελληνικά, εμφάνιση αποτελεσμάτων. Εν αναμονή του αποτελέσματος , το οποίο θα φωτογραφίσουμε και θα υπάρχει στο αρχείο του trikalaola. Η πλειοψηφία των χρηστών είναι από τα Τρίκαλα και γενικότερα τη Θεσσαλία. Αλλά σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν πολλοί εσωτερικοί Τρικαλινοί μετανάστες και Έλληνες του εξωτερικού απ' όλο τον κόσμο, που παρακολουθούν το trikalaola και απαριθμούν πλέον έναν πολύ μεγάλο αριθμό.
Μετά από αυτή τη δημοσκόπηση θα υπάρξει άλλη, διαφορετικού χαρακτήρα για τις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!