Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2009

Στην Καλαμπάκα απόψε ο Νίκος Χρυσόγελος.

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε απόψε ο εκπρόσωπος των Οικολόγων Πράσινων κ. Νίκος Χρυσόγελος μαζί με συνεργάτες του. Η αφορμή της επίσκεψης, είναι το πολύ σοβαρό πρόβλημα της αμμοληψίας που γίνεται διαχρονικά στον Πηνειό ποταμό και τους παραποτάμους του. Η συζήτηση όμως δεν επικεντρώθηκε μόνο στο θέμα της αμμοληψίας, αλλά και γενικότερα στην προστασία του Πηνειού και του περιβάλλοντος. Ακούστηκαν διάφορες απόψεις στις οποίες τοποθετήθηκε και εξέφρασε τις θέσεις των Οικολόγων Πράσινων ο κ. Χρυσόγελος. Την αφύπνιση των πολιτών πρωτίστως και την ενεργοποίηση και ευαισθητοποίηση διαφόρων κοινωνικών ομάδων σε περιβαλλοντολογικά θέματα συστήνει ο κ. Χρυσόγελος. Οι Οικολόγοι Πράσινοι ανέφερε, θα είναι στο πλευρό των πολιτών, σε κάθε είδους περιβαλλοντολογικό πρόβλημα και σε κάθε περίπτωση θα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες, ούτος ώστε το πρόβλημα αυτό να εισακουστεί και αν χρειαστεί, το θέμα θα φτάνει μέχρι την Ευρωπαϊκή Ένωση...
Η μίνι συγκέντρωση έγινε στο οικογενειακό κέντρο “PALAZZO” στην Καλαμπάκα και σ’ αυτή συμμετείχαν πολιτικά πρόσωπα από διάφορους πολιτικούς χώρους, δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής, εκπρόσωποι φορέων, απλοί πολίτες και εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. Αύριο το πρωί ο κ. Χρυσόγελος θα βρίσκετε στα δικαστήρια Τρικάλων για το θέμα του Αχελώου.
Σε λίγη ώρα θα ανεβάσουμε το βίντεο με την αποκλειστική δήλωση που έκανε στο trikalaola ο κ. Νίκος Χρυσόγελος. Δείτε τις πρώτες φωτό και θα ανεβάσουμε κι άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!