Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Μεγάλο γλέντι στον ετήσιο χορό της Ευξείνου Λέσχης Τρικάλων

Αυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 η «Εύξεινος Λέσχη Ποντίων & Μικρασιατών Ν. Τρικάλων» διοργανώνει τον ετήσιο χορό της στο κοσμικό κέντρο «Ονείρων Έπαυλις» (5ο χιλ Τρικάλων – Πύλης, όπισθεν επίπλων Τζέγκα).
Καλεσμένοι φίλοι του συλλόγου από Καστοριά, Κατερίνη, Λάρισα, Αθήνα, Θεσαλονίκη, Καρδίτσα, Βόλο, Γρεβενά, Νάουσα και Κιλκίς θα είναι όλοι εκεί...


Όλοι μαζί θα ταξιδέψουμε στα παρχάρια του Πόντου υπό τους ήχους της πολυπληθούς ορχήστρας, η οποία αποτελείται από το Νίκο Γαβρία στη λύρα, τον κεμανέ και το τραγούδι, το Νίκο Φιλιππίδη στο νταούλι, το Γιάννη Φιλιππίδη στο τραγούδι, το Βασίλη Φωλίνα στο αγγείο και τη φλογέρα, τον Κώστα Παπουτσίδη στο τραγούδι, τον Περικλή Κοσκερίδη στη λύρα, το Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι και το Βαγγέλη Ιντζεβίβη στο νταούλι. Ο Άρης Ντίνας στο τραγούδι και το λαούτο, ο Κουσκουρίδας Σταύρος στο κλαρίνο και ο Γιώργος Ντίνας στα κρουστά θα μας συνοδέψουν στους παραδοσιακούς ρυθμούς και τις μελωδίες της υπόλοιπης στεριανής και νησιώτικης Ελλάδας.
Θα εμφανιστεί αντιπροσωπευτικό τμήμα των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου που θα παρουσιάσουν χορούς από τον Πόντο και θα υπάρχει πλούσια λαχειοφόρος αγορά. Τιμή εισόδου με φαγητό δεκαπέντε ευρώ.
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΠΟΝΤΙΩΝ & ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 28 ΤΡΙΚΑΛΑ - 42100 ΤΗΛ & fax : 2431074588 http://www.efxeinostrikala.livepage.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!