Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΒΑΙΟΥ ΦΑΣΟΥΛΑΚ. Φασούλα δεν σας γνωρίζω και δεν με αφορούν οι απόψεις σας αλλά όχι και έτσι.
Μπορεί να ήσασταν μετανάστης 36 χρόνια όπως και ο πατέρας μου αλλά μην μου πείτε ότι στην Γερμανία τολμούσατε να πάτε χωρίς πρόσκληση ότι θα μπορούσε ένας λαθρομετανάστης να βρει δουλειά χωρίς την απαραίτητη άδεια παραμονής η την πράσινη κάρτα στην Αμερική όπου υπηρέτησα. Μην μου πείτε ότι έχουν καμιά σχέση οι ΈΛΛΗΝΕΣ εργάτες της Γερμανίας με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ , ούτε οράματα είχαν να κατακτήσουν μέρος της Γερμανίας ούτε τίποτε. Εδώ όμως μιλάμε για το επίσημο κράτος που μιλάει για μεγάλη Αλβανία και για τσαμουριά...


Επίσης κύριε Φασούλα κάνετε σκόπιμα πιστεύω ένα λάθος δεν είμαι εναντίον του συλλόγου των Αλβανών μεταναστών αλλά εναντίον αυτών που τρέχουν για λίγους ψήφους και διαχειρίζονται τα χρήματα του Τρικαλινού Λαού χωρίς να τον ρωτήσουν .
Το να τοποθετεί μια επίσημη σελίδα διαφήμιση ενός συλλόγου είναι παράνομο και αυτό κατηγορώ, το να έχουν σχολεία και συλλόγους οι άνθρωποι και εκδηλώσεις να κάνουνε , δεν με απασχολεί ,αρκεί να είναι σύμφωνα με τους νόμους της Πατρίδας μου και δεν με ενδιαφέρει αν την σέβονται ,οφείλουν να σέβονται τους νόμους είτε τους αρέσει είτε όχι . Εγώ κατηγορώ αν διαβάσατε καλά τις πολιτικές αρχές του νομού ,της πόλης ,των βουλευτών όχι τους Αλβανούς που κάνουν παμπόνηρα την δουλειά τους .
Βεβαίως και είμαι εναντίον των πολιτικών αυτών που κανακεύουν τους Αλβανούς και τρέχουν δήθεν να ενημερωθούν για τα προβλήματα τους .Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας στην Αλβανία τιμωρήθηκε με φυλακή αν το γνωρίζεται ,παρότι υπάρχει Ελληνική Μειονότητα στην Αλβανία αναγνωρισμένη από διεθνείς συνθήκες .Μόνο και μόνο επειδή τυλίχτηκε με την Ελληνική σημαία
Ας τρέξουν οι πολιτικοί που κόπτονται για τους Αλβανούς πρώτα για τα Ελληνικά σχολεία που πέφτουν οι στέγες (5ο δημοτικό ) και μετά να τους πάρει ο πόνος για τα Αλβανόπουλα .
Στην Γερμανία κυριε Φασούλα στα Ελληνικά σχολεία διδάσκετε ότι βιβλία θέλετε ;δεν υπάρχει έλεγχος ; ο καθένας ιδρύει σχολεία, συλλόγους, εκκλησιές χωρίς την απαραίτητη έγκριση του Γερμανικού κράτους όχι βέβαια . Τα γνωρίζεται καλά αυτά κύριε Φασούλα
Τώρα για τις άτοπες και εσφαλμένες απόψεις αφήστε καλύτερα και επίτρεψε μου να έχουμε διαφορικές απόψεις ,στη Αμερική που έζησα η οποία είναι μια πολιτισμική κοινωνία για τόλμα να μιλήσεις εναντίον της χώρας που σε φιλοξενεί ,εσείς βέβαια στην Γερμανία κάνατε (διαφορετικά ) ; !!! ( ΤΟΛΜΑΓΑΤΕ;)!!!!
Στην γειτονική Ιταλία αν κάποιος απασχολεί λαθρομετανάστη τιμωρείτε με 2 χρόνια φυλακή χρηματικό πρόστιμο και απέλαση του λαθρομετανάστη με συνοπτικές διαδικασίες και μην μου πείτε ότι είναι περισσότερο δημοκρατική χώρα η Ελλάδα από την Ιταλία
To να είσαι Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι ,τώρα αν είμαστε μειοψηφία αφήστε το καλύτερα, για το DNA ενδιαφέρον θα ήτανε δεν έχουμε καμία απολύτως αντίρρηση.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΙΤΑ
(ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ )
ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΟ ΑΣΥΔΟΣΙΑ !!!!!

Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!