Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

Έβγαλαν πεντάσφαιρο στους συναδέρφους τους…

Υποτάχτηκαν στο νέο αίμα της Α.Δ. Γρεβενών, οι αστυνομικοί της Α.Δ. Τρικάλων σήμερα στο γήπεδο της Βασιλικής. Η Τρικαλινή ομάδα ποδοσφαίρου έχασε από την αντίστοιχη των Γρεβενών με 1-5 για το περιφερειακό πρωτάθλημα. Εκεί που στα καθημερινά τους καθήκοντα οι αστυνομικοί κοντράρονται με τους παρανομούντες, σήμερα είχαν την ευκαιρία να κοντραριστούν και λίγο μεταξύ τους… ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και το άγχος της εργασίας τους...
Εξάλλου το πρωτάθλημα δεν είναι επαγγελματικό, ούτε καν ερασιτεχνικό, αλλά «συναδερφικό». Στον αγώνα, το σκορ άνοιξε στο 8 λεπτό για την ομάδα των Γρεβενών ο Γκέτσιος. Ο Ευριπίδης Δούμας διπλασίασε τα τέρματα στο 21’. Στο 42’ ο Λήτος μείωσε για την Τρικαλινή ομάδα σε 1-2. Το 1-3 έκανε στο 45’ ο Ντάνας και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δούμας πέτυχε το 2ο προσωπικό του γκολ και το 4ο της ομάδας των Γρεβενών. Στο 2ο ημίχρονο οι παίχτες της Γρεβενιώτικης ομάδας πέτυχαν ένα ακόμη γκολ στο 60’ με τον Ταμπακάκο, οποίος είναι και προπονητής της ομάδας. Δυσαρεστημένος βέβαια ο προπονητής της Τρικαλινής ομάδας Κώστας Καρατζάς, αλλά παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου και στο νέο αίμα που διαθέτει. Το διαιτητικό τρίο ήταν: Στεφόπουλος, Κ. Λεωνίδας, Στ. Λεωνίδας.
Οι συνθέσεις των ομάδων.
Τρίκαλα:
Αγραφιώτης, Μήτραινας, Γκουλιάφας, Καλατζής, Σακομήτρος, Τσιούλης, Αλεξανδρής, Θεοδωράκης, Δερμάνης, Λήτος, Νταϊλιάνης. Αλλαγές: Σίμος, Μαλλικόπουλος, Παπανικολάου, Χασιώτης.
Γρεβενά: Λαχανός, Παππάς, Κύρκος, Λαμπρόπουλος, Χαντάβας, Γκέτσιος, Χριστοδούλου, Λάλος, Ταμπάκος, Δούμας. Αλλαγές: Κυριατζής, Νικολόπουλος, Γράβαλος, Μανδράκης, Ντάνας, Ζωλότας. Η Τρικαλινή ομάδα στο 1ο αγώνα είχε ηττηθεί από την ομάδα της Ηγουμενίτσας εκτός έδρας με 3-0. Στον όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες των Αστυνομικών Διευθύνσεων: Τρικάλων, Γρεβενών και Ηγουμενίτσας. Το trikalaola κατέγραψε τον αγώνα σε βίντεο, το οποίο θα ανεβάσουμε σύντομα στο διαδίκτυο. Δείτε μερικές εικόνες και τις υπόλοιπες θα τις ανεβάσουμε μαζί με το βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!