Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Πανθεσσαλική Συνέλευση Οικολόγων Πράσινων

Εκλέχτηκε η νέα γραμματεία των Πρασίνων της Θεσσαλίας
Δυναμική Οργάνωση των Οικολόγων Πράσινων στη Θεσσαλία με βλέμμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σε κλίμα συσπείρωσης έγινε το πρωί της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου στον Βόλο η συνέλευση των μελών των Οικολόγων Πράσινων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι εργασίες είχαν ειδική θεματολογία την Οικολογική Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα καθώς αναμένεται να κατατεθούν τα νομοσχέδια των οργανωτικών αλλαγών με βάση την επόμενη φάση του σχεδίου Καποδίστρια. Η συνέλευση έγινε στο κτήριο του Info του Δήμου Βόλου...

Καλεσμένοι για τις εργασίες ήταν ο Κώστας Διάκος, υπεύθυνος της Θεματικής Ομάδας του κινήματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Γιώργος Κολέμπας, συγγραφέας του νέου βιβλίου “Τοπικοποίηση”, οι οποίοι μιλήσανε για μια οικολογική, ισόνομη, ανθρώπινη, προοδευτική τοπική αυτοδιοίκηση που στόχο έχει την συμβίωση με το περιβάλλον, την μεγαλύτερη συμμετοχή του πολίτη στη λήψη των αποφάσεων και την μείωση της σπατάλης και της διαφθοράς.
Από τις εργασίες της συνέλευσης εκλέχτηκε νέα εξαμελής γραμματεία που αποτελείται απο τους: Πάνο Ζαφείρίου (Οργανωτικό Γραμματέα), Κωνσταντίνο Κούτσικο (Ταμεία), Θωμά Γεωργιάδη (μέλος κίνησης Λάρισας), Θεόδωρο Ζορμπά (μέλος κίνησης Καρδίτσας), Τάκη Κολώνια (μέλος κίνησης Βόλου) και Χρήστο Παπαγεωργίου (μέλος κίνησης Τρικάλων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!