Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Βελτίωση στο κλειστό Γυμναστήριο και κολυμβητήριο Τρικάλων.

Υπογράφηκε σήμερα στο γραφείο του Δημάρχου Τρικκαίων η σύμβαση για το έργο «Βελτίωση Κλειστού Γυμναστηρίου & Κολυμβητηρίου Αθλητικού Κέντρου Μπάρας Τρικάλων» και ήδη τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινούν οι εργασίες για την ανακαίνιση και αποκατάσταση της πισίνας και γενικότερα των χώρων του μεγάλου αθλητικού κέντρου της πόλης μας...
Την σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος και ο κ. Χρήστος Παπαγεωργίου εκπρόσωπος της κοινοπραξίας «Χρήστος Παπαγεωργίου & Ευάγγελος Τσόλης» που έχει αναλάβει το έργο, παρουσία και του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού κ. Βασίλη Νάκη.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 250.000 ευρώ. Οι εργασίες που προβλέπονται να γίνουν αφορούν την αντικατάσταση του παλαιού μηχανολογικού και αποδυτηριακού εξοπλισμού, την αποκατάσταση του λεβητοστάσιου, και την ανακατασκευή και ανανέωση των χώρων υγιεινής και αποδυτηρίων. Ακόμη θα αντικατασταθούν τα πολυκαρβουνικά πλακίδια καθώς και τα πλακίδια της πισίνας με νέα.
Με τις εργασίες ανακαίνισης του Κλειστού Κολυμβητηρίου στην Μπάρα, αποκαθίσταται το παλαιότερο κλειστό Αθλητικό Κέντρο των Τρικάλων προκειμένου να διατίθεται χωρίς προβλήματα στους αθλούμενους πολίτες της πόλης μας.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!