Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ενημέρωση μαθητών για τις αστικές συγκοινωνίες

Τα γραφεία του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων επισκέφτηκαν χθες μαθητές των τμημάτων Γ 1 και Γ2 του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων, οι Κων/να Μπαλλά, Νικολέτα Χύτα, Θοδωρής Πάνας και Μυρτώ Τσίπα, στο πλαίσιο του προγράμματος Ecomobility, το οποίο αφορά τα προβλήματα...
...μετακίνησης στην πόλη μας.
Οι μαθητές έγιναν δεκτοί από τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων κ. Τάκη Ιωάννου ο οποίος απάντησε όλα τους τα ερωτήματα. Τόνισε πως «οι αστικές συγκοινωνίες συμβάλλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής σε κάθε πόλη μιας και παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φροντίζουν για τις ασφαλείς μετακινήσεις των επιβατών εντός και εκτός του πολεοδομικού ιστού».
Αναφερόμενος ειδικότερα στα προβλήματα που παρατηρούνται στα Τρίκαλα ο κ. Ιωάννου στάθηκε κυρίως στην «συνείδηση που θα πρέπει να αναπτύξουμε όλοι, να σεβόμαστε τους συμπολίτες μας, να μην παρκάρουμε σε σημεία που εμποδίζουμε την διέλευση είτε Ι.Χ. είτε λεωφορείων και να είμαστε και εμείς οι ίδιοι πρώτοι από όλους προσεκτικοί και στον τρόπο που οδηγούμε και στον τρόπο που κινούμαστε».
Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ μίλησε για τον σύγχρονο στόλο του συγκοινωνιακού μας.
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!