Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Έτοιμο το κυνοκομείο στη Σωτήρα.

Σε πλήρη λειτουργία έχει τεθεί ο Σταθμός Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων στην Σωτήρα τον οποίο επισκέφθηκε σήμερα ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Τάκης Παζαΐτης προσκειμένου να διαπιστώσει ότι έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των σκύλων από τον προηγούμενο χώρο φύλαξης στον χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη...
Ο Αντιδήμαρχος διαπίστωσε ακόμη ότι ολοκληρώνονται οι εργασίες για την κατασκευή ενός ακόμη ξεχωριστού κτίσματος στον χώρο που αφορά την φύλαξη των νεογέννητων κουταβιών και με τον οποίο το νέο κυνοκομείο θα είναι υπερπλήρες.
Ο κ. Παζαΐτης εξέφρασε την ικανοποίηση από την ταχύτατη ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών για την κατασκευή του Σταθμού Φύλαξης Αδέσποτων Σκύλων καθώς επίσης από την χωρίς προβλήματα μεταφορά των σκύλων, τομέας στον οποίο η συμβολή και βοήθεια των μελών του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων ήταν καθοριστική. Η μεταφορά των ζώων έγινε εφικτή μετά και την τοποθέτηση του σκέπαστρου στον εξωτερικό χώρο όπου θα φιλοξενούνται οι σκύλοι, εργασία με την οποία ολοκληρώθηκε η κατασκευή του κύριου χώρου του Σταθμού.
Να σημειωθεί ότι στο νέο κυνοκομείο μεταφέρθηκαν ήδη περίπου 60-70 σκυλιά στα οποία θα παρέχεται καθημερινά τροφή και περιποίηση από μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρικάλων αλλά και από ένα εξειδικευμένο άτομο για την περίθαλψή τους. Επίσης σταδιακά θα μεταφέρονται εκεί τα υπόλοιπα αδέσποτα σκυλιά τα οποία θα περισυλλέγονται από τους δρόμους των Τρικάλων.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!