Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα το μεσημέρι από στελέχη του Εργοστασίου Γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ

Μετά τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τα στελέχη της γαλακτοβιομηχανίας ΟΛΥΜΠΟΣ, στον ίδιο χώρο σήμερα το μεσημέρι, δόθηκε συνέντευξη τύπου από τα στελέχη του Εργοστασίου Γάλακτος Τρικάλων. Η συνέντευξη επικεντρώθηκε στην κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δύο γαλακτοβιομηχανιών, κυρίως στο επίμαχο ζήτημα της ποιότητας του φρέσκου γάλακτος που διατίθεται στην αγορά. Ο κ. Σαράντης είχε αναφέρει πως έχει στα χέρια του στοιχεία, από εξετάσεις που έκανε σε πιστοποιημένα εργαστήρια στο γάλα ΤΡΙΚΚΗ για την ύπαρξη αυξημένων αφλατοξινών πάνω από τις κανονικές τιμές. Τα στελέχη της ΤΡΙΚΚΗ σήμερα απάντησαν πως...
...αυτό δεν ισχύει και έχουν κι αυτοί από πλευρά τους τα στοιχεία εκείνα με τις αναλύσεις, που οι τιμές είναι σε κανονικά επίπεδα και πως ο ΕΦΕΤ έχει πάρει δείγματα από την ΤΡΙΚΚΗ και αναμένουν τα αποτελέσματα (βλ. βίντεο). Ο κ. Κώστας Μαράβας ανέφερε πως έχει υποβληθεί μήνυση κατά του κ. Σαράντη για συκοφαντική δυσφήμηση και προσεχώς αγωγή, από την οποία τα χρήματα θα διαθετηθούν σε κοινωφελή ιδρύματα των Τρικάλων και της Καρδίτσας. Τα στελέχη της ΤΡΙΚΚΗ εκτιμούν πως η επίθεση που δέχθηκαν από την εταιρία ΟΛΥΜΠΟΣ, οφείλεται στην εξάπλωση των προϊόντων ΤΡΙΚΚΗ, που διατίθενται πλέον σε άλλους Νομούς. Δείτε το πολύ ενδιαφέρον 1ο μέρος του βίντεο, καθώς και το φωτορεπορτάζ, ενώ είναι σε αναμονή το 2ο μέρος του βίντεο.
Το σχόλιό μας: Συγκριτικά, η συνέντευξη της εταιρίας ΟΛΥΜΠΟΣ, ήταν καλύτερη στο θέμα του μάρκετινγκ. Αλλά για μας τους καταναλωτές, σημασία έχει, αν το γάλα που πίνουμε τελικά, είναι καλής ποιότητας για μας και τα παιδιά μας. Γι’ αυτό, άμεσα θα πρέπει να παρέμβει η Πολιτεία για να ξεκαθαριστεί το πολύ σοβαρό ζήτημα που προέκυψε. Οι οποιεσδήποτε κόντρες μεταξύ των εταιριών, τους καταναλωτές δεν τους ενδιαφέρει, τους ενδιαφέρει μόνον αν τα προϊόντα που καταναλώνονται είναι ασφαλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!