Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Sakafliades Club Trikala. Επίσημη ανακοίνωση του Συνδέσμου μας, μετά το παιχνίδι.

Νομίζαμε πως οι εποχές που χάναμε σε γήπεδα όπου δίπλα από τον ''αγωνιστικό χώρο’’ βοσκάγανε πρόβατα και αγελάδες ανήκαν στο παρελθόν.
Δυστυχώς κάποιοι σήμερα φρόντισαν να μας επαναφέρουν στην μνήμη τις περασμένες μαύρες σελίδες της αγαπημένης μας ομάδας με την ήττα με κάτω τα χέρια από την συμπαθή σε όλη την Ελλάδα...
...Δόξα Κρανούλας.
• Ως πότε κύριοι παίχτες του http://www.facebook.com/l/53e86;Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ θα φταέι η κακοτυχία ;
• Ως πότε κύριοι παίχτες του http://www.facebook.com/l/53e86;Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ θα φταέι η διαιτησία ;
• Ως πότε κύριοι παίχτες του http://www.facebook.com/l/53e86;Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ θα φταίει ο κακός αγωνιστικός χώρος ;
• Ως πότε κύριοι παίχτες του http://www.facebook.com/l/53e86;Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ θα φταίει ο Πλούτωνας στον Άρη ;
• Ως πότε κύριοι παίχτες του http://www.facebook.com/l/53e86;Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ θα φταίει ο κακός μας ο καιρός ;Ο κόμπος έφτασε στο χτένι κύριοι ! Η υπομονή έχει και τα όρια της.
Πότε θα συνειδητοποιήσετε ποια φανέλα φοράτε ; Πότε θα σταματήσετε να επιλέγετε παιχνίδια ; Πότε θα αποδείξετε ότι είστε οι καλύτεροι παίχτες της κατηγορίας ;Δεν μας νοιάζει αν είστε πληρωμένοι ή απλήρωτοι. Δεν μας νοιάζει αν φοβάστε ότι θα σπάσετε τα πόδια σας σε βούρκους σαν το σημερινό! ΝΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2 ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΣΑΣ !Απλά τα πράγματα από εδώ και στο εξής.12 Χ 3 = 36 βαθμοί. Αν οι ψιλικατζήδες τις κατηγορίας επιτρέψουν το πρωτάθλημα να παιχτεί επί ίσοις όροις το πρωτάθλημα θα έρθει στα ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ.Εμείς είμαστε τρελοί και το πιστεύουμε. ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ;Περιμένουμε την απάντηση σας μέσα στο γήπεδο. Ελπίζουμε να μας τρελάνετε ακόμη περισσότερο.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Η΄ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ !Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΟΤ Η ΦΑΝΕΛΑ . . .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!