Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΦΤΩΧΟΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ !!!!

Διαβάζοντας τα Τρικαλινά νέα τοπική εφημερίδα των Τρικάλων και το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Κώστα Καραποστόλη έμαθα το εξής καταπληκτικό !! Τονίζει λέει ο κ. Βλαχογιάννης Ηλίας νομάρχης Τρικάλων ότι επιθυμεί να πετύχουν τα μέτρα αν και αυτός θίγεται από τον συντελεστή φορολόγησης αφού...
...όπως είπε οι νομάρχες παίρνουν σήμερα καθαρά 4200 ευρώ και με τον νέο συντελεστή θα παίρνουν 2500 ευρώ καθαρά μάλλον δεν τον συμφέρει !!! .

Πριν μερικές ημέρες ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Ταμήλος Μιχάλης σε ρεπορτάζ ηλεκτρονικής εφημερίδος των Τρικάλων μας είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι μετά την αύξηση του συντελεστή φορολόγησης δεν συμφέρει πλέον να παίρνει τον μισθό του.

Τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν πατριώτες , εδώ η Πατρίδα χάνετε και οι κ.κ τοπικοί Άρχοντες μας κάνουν γνωστό ότι δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά γιατί δεν θα ζουν πλέον αξιοπρεπώς ,αυτό δηλαδή από εδώ και πέρα έως τον Νοέμβριο, γιατί μέχρι τώρα περίπου για οκτώ χρόνια δεν υπήρχε πρόβλημα.

Να μην ξεχνάμε στην συνεδρίαση της ΤΕΔΚ ομόφωνα και άσχετα με τις πολιτικέςτους πεποιθήσεις άπαντες οι Άρχοντες του νομού συμφώνησαν να ζητήσουν όχι φορολόγηση με τον συντελεστή 40 % που προτάθηκε απο την κυβέρνηση αλλά με τον ίδιο όπως των Βουλευτών.

Αν καταλάβατε καλά Πατριώτες θέλουν τα μέτρα να ισχύσουν για όλους τους Έλληνες εκτός από αυτούς .

Αν και οι ίδιοι έχουν κρατικά αυτοκίνητα , οδηγούς, γραμματείς δεν πληρώνουν για τηλεφωνήματα ,λαμβάνουν εκτός έδρας για μετακινήσεις εκτός και εντός νομού και με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού έχουν γυρίσει ολόκληρο τον κόσμο που σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαν να το κάνουν .

Είναι τουλάχιστο υποκριτικό ακόμη και για δημοσίους υπαλλήλους που παίρνουν αντιμισθίες τουλάχιστον μέχρι τώρα ,να λένε τον πόνο τους περιμένοντας τον (συνήθη ύποπτο μισθωτό ή συνταξιούχο) να τους λυπηθεί και να πληρώσει μόνον αυτός .

κ.κ Αρχοντες δεν σας βάζει κανείς με το ζόρι ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ , εσείς σκοτώνεστε να μας σώσετε και είδαμε που μας καταντήσατε , όποιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του η πόρτα είναι ανοιχτή και τα σκυλιά δεμένα .

Μην μας απειλείτε κιόλας ,να είστε σίγουροι ότι θα βρεθούν κάποιοι άλλοι που θα θελήσουν με λιγότερα χρήματα να προσφέρουν στον τόπο και στην Πατρίδα μας .

Αλήθεια αν δεν σας φτάνει η αποζημίωση και τα προνόμια των θέσεων σας ,μπορείτε να επιστρέψετε στις δουλειές σας και στις συντάξεις σας θα έχετε προσφέρει μια ακόμη υπηρεσία στην φτωχή Πατρίδα μας ίσως την μεγαλύτερη.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ

Με τιμή
Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α
Πολιτευτής του ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!