Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΩΝ

Μετά το "κύκνειο άσμα" της αγαπημένης μας ομάδας μέσα στην έδρα του ΠΑΟΝΕ, ήρθε η ώρα όλων μας να επιμεριστεί ο καθένας τις ευθύνες μας.
1. Βαγγέλης Πλεξίδας: Ίσως ο μοναδικός πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, που πραγματικά έχει "ματώσει" η τσέπη του για το σωματείο. Έβγαλε την ομάδα από την...
...αφάνεια και το "βούρκο" με μεγάλο κόστος και χωρίς βοηθειες από κανέναν. Αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, τα λεφτά δεν κάνουν ομάδες! Μόνο ο σωστός προγραμματισμός και η πολλή δουλειά παράλληλα με το οικονομικό μπορούν να αποφέρουν την επιτυχία. Επίσης η ηρεμία και η στήριξη πρός το ποδοσφαιρικό τμήμα και όχι οι "καφενειακές" συζητήσεις με τον κάθε μαλ... (πιπέρι στη γλώσσα!)που νομίζει ότι ξέρει το αντικείμενο και ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου. Επίσης, σωστοί συνεργάτες, άνθρωποι του ποδοσφαίρου και κυρίως άτομα που γουστάρουν και ξέρουν αυτό που τους αναθέτεις να κάνουν. Με λίγα λόγια ο καθένας να έχει το ρόλο του! Τeam manager και άλλοι "αυλοκόλακες" στον ...Καιάδα! Και τελευταίο και καλύτερο: Σ-Ε-Β-Α-Σ-Μ-Ο-Σ προς όλους!

2. Ποδοσφαιρικό τμήμα ΑΟΤ: Υποτίθεται ότι όλοι ήρθατε με όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα, αλλά δεν είδαμε το κάτι παραπάνω απ'ολους, μόνο βολτίτσα στην Ασκληπιού και...μαγκιά. Μέσα στο γήπεδο (βγάζουμε 3 ματς Καρδίτσα,Ηρακλή και Καλλιθέα για το Κύπελλο) άψυχοι και χωρίς πάθος.Όλοι σας ξέρετε ότι αξίζετε παραπάνω, ότι μπορούσατε να δώσετε το παραπάνω αλλά καταφέρατε να χάσετε από ομάδες που το μπάτζετ τους είναι κάτω από το δικό μας κατα 50%-60%. Μοναδικό διπλό στη Θέρμη, με γκολ από τα 25 μέτρα... Είστε περήφανοι; Πιστεύετε ότι αδικείστε με τις αποδοκιμασίες; Το μόνο ελαφρυντικό είναι οι συνεχείς αλλαγές προπονητών και η διοικητικο-team managerίστικη "συμβουλή" στα αποδυτήρια.Όσο για τους προπονητές, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κανέναν.Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για την κατάντια.

3. Σακαφλιάδες: Στηρίξαμε όσο μπορέσαμε την προσπάθεια της ομάδας, μέσα-έξω πάντα δίπλα σας, κι εσείς μας πικραίνατε με συνεχόμενες ισοπαλίες και ήττες. Σας αποθεώσαμε μετά από μεγάλες νίκες (καρδίτσα - Ηρακλή) αλλά και ήττες (Καλλιθέα), γιατί παίξατε με τσαμπουκά, δείχνατε ποιοί είστε, τι αξίζετε πραγματικά αλλά φροντίζατε πάντα να μας ξενερώνετε...αμέσως μετά. Ακόμα και τώρα εμείς ζούμε για την Κυριακή, για τον ΑΟΤ και μόνο...για κανέναν άλλο!

Συμβουλή: Φέτος η χρονιά πήγε χαμένη, αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι παρατάμε την προσπάθεια. Συνεχίζουμε δυνατά, να "χτίσουμε" ομάδα με μέλλον και όχι "εφήμερες" χαρές. Σωστός προγραμματισμός και πολλή δουλειά, όχι στις αποχωρήσεις παικτών που θα επιβαρύνουν την ομάδα με τυγχόν "προσφυγές". Δεν ξεχνιέται και δεν χωνεύεται εύκολα η Δ' Εθνική!
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ & ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ !
ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΟΤ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ, ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!
TO ΔΣ
ΣΑΚΑΦΛΙΑΔΕΣ CLUB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!