Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Συνάντηση με το Δ.Σ. του αστικού ΚΤΕΛ είχε σήμερα ο δήμαρχος Τρικκαίων.

Θέματα που απασχολούν το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχαν σήμερα ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος με αντιπροσωπεία της Διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Ιωάννου, τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Τσίντζο και τον νομικό σύμβουλο κ. Μπάμπη Τσιρογιάννη.
Στη συνάντηση που έγινε στο...
...γραφείο του Δημάρχου τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:
1. Το μέλλον του προγράμματος «Συγκοινωνία» που έχει πλέον λήξει και η συνέχιση των γραμμών του μίνι μπας εντός της πόλης των Τρικάλων. Στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος τόνισε ότι πράγματι το εν λόγω πρόγραμμα έχει εφαρμοσθεί με επιτυχία στην πόλη μας, έχει δώσει λύσεις στις μετακινήσεις μεγάλης μερίδας δημοτών με μέσα μαζικής συγκοινωνίας και βέβαια με το φθηνό αντίτιμο αποτελεί μια πολύ καλή οικονομική λύση για τους δημότες.
Το τι μέλει γενέσθαι πάντως με τις συγκεκριμένες γραμμές συμφωνήθηκε να αποφασισθεί μετά από κάποιον απολογισμό και μελέτη της ανταπόκρισης που έχει η κάθε συγκεκριμένη γραμμή και κατόπιν να υπάρξει προγραμματισμός για την συνέχιση της λειτουργίας τους. Ενδεχομένως κάποιος σχετικός ορθολογισμός και εξοικονόμηση να επιβάλει μεταβολές στην λειτουργία των εν λόγω γραμμών του Αστικού ΚΤΕΛ.
2. Συζητήθηκαν επίσης ορισμένα προβλήματα (κυρίως από το διπλοπαρκάρισμα των Ι.Χ. αυτοκινήτων) που εξακολουθούν να υφίστανται στην λειτουργία της καθημερινής λαϊκής αγοράς στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Αλβανικού Μετώπου, προβλήματα που δυσκολεύουν την κίνηση των λεωφορείων στις αφετηρίες του Αστικού ΚΤΕΛ. Στο θέμα αυτό ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι με την ανάληψη όλων των αρμοδιοτήτων της λειτουργίας των λαϊκών αγορών από τον Δήμο, καθώς επίσης με την εφαρμογή της μελέτης για το κέντρο της πόλης των Τρικάλων, τα προβλήματα αυτά θα αντιμετωπισθούν.
Πάντως συμφωνήθηκε να υπάρξει νέα συνάντηση των δύο πλευρών αμέσως μετά το Πάσχα (την Τετάρτη 31 Μαρτίου), όπου να συζητηθούν αναλυτικά τα θέματα αυτά, καθώς επίσης και οι λύσεις που προτείνονται.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!