Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

«…στο Κουκουε (ΚΚΕ) ραντεβού παπάς, πρώτη φορά έρχεται παπάς…»

Χαρίλαος Φλωράκης: «…γιατί, σκιάζεται ο Θεός να ‘ρθεί στο κουκουε;…»
- Σε ποιο μέρος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί ο αήμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης.
- Ποια η αντίδραση της κας Αλέκας Παπαρήγα όταν είδε τον Πατέρα Αθανάσιο στον Περισσό.

Φοβερή αφήγηση από τον...
...μοναδικό, υμνωδό της του Χριστού εκκλησίας Πάτερ Αθανάσιο τον Σιμωνοπετρίτη, όπου αφηγείται την μεταστροφή του Χ. Φλωράκη, πριν το τέλος του και ένα περιστατικό, δείγμα της ευσέβειας των ρώσων προς το Άγιον Όρος. Το μοναδικό βίντεο ανέβασε στο Facebook ο φίλος Βασίλης Κωστούλας.
Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.facebook.com/group.php?gid=71605671345#!/video/video.php?v=1431345545205&oid=71605671345
Σημ. Ο Πατέρας Αθανάσιος, κατά κόσμον Αναστάσιος Αγγελάκης, κατάγεται από το Δενδροχώρι Τρικάλωνκαι είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ιδιαίτερη πατρίδα του και όχι μόνον.

1 σχόλιο:

vasilis sideris είπε...

Κάθε φορά που ένας μεγάλος κομμουνιστής φεύγει από τη ζωή η εκκλησία προσπαθεί να τον εμφανίσει ως μετανοημένο. δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω την επαφή που μπορεί να είχε ο Χαρίλαος με τον Πατέρα Αναστάσιο ούτε και την επιθυμία του να εξομολογηθεί (αν και αμφιβάλω) όμως στα όσα λέει ο κ. Αθανάσιος για την επίσκεψή του στον Περισσό βάζει πολύ σάλτσα και λέει και σίγουρα ένα μεγάλο ψέμα. Ο Χαρίλαος άφησε χειρόγραφη διαθήκη όπου διευκρινίζει μεταξύ άλλων και την επιθυμία του για τον τόπο και τον τρόπο ταφής σας το παραθέτω.

http://www1.rizospastis.gr/wwwengine/story.do?id=2863314

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!