Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Μεγάλη ποδηλατοπορεία την ερχόμενη Κυριακή στα Τρίκαλα

Η ομάδα πολιτών «Απέναντι Όχθη» συνεχίζοντας τις δράσεις της, θα συμμετέχει ενεργά στην ποδηλατοπορεία που θα ξεκινήσει την Κυριακή 9/5 από την κεντρική πλατεία της πόλης που διοργανώνουν οι «Ποδηλάτες Τρικάλων» και...
...διεξάγεται ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ανάδειξη του πάγιου αιτήματος για τη δημιουργία πλήρους και ασφαλούς δικτύου ποδηλατοδρόμων στην πόλη μας.
Θέλουμε και διεκδικούμε μία ανθρώπινη πόλη με περισσότερο σεβασμό στον πολίτη και στο περιβάλλον και λέμε όχι στην αλόγιστη χρήση του αυτοκινήτου .
Μετά την ποδηλατοπορεία οι δύο συλλογικότητες διοργανώνουμε από κοινού συλλογικό πικ-νικ στην πλατεία του πρώην ΚΤΕΛ διεκδικώντας την προάσπιση των δημόσιων ελεύθερων χώρων της πόλης που απειλούνται, είτε από την καθημερινά εντεινόμενη κερδοσκοπική διάθεση κάποιων που σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή θεωρούν ότι κάθε γωνιά της πόλης είναι και μια ευκαιρία για εκμετάλλευση και κέρδος, είτε από τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την δημιουργία στη συγκεκριμένη πλατεία ενός ακόμα υπόγειου πάρκινγκ.
Καλούμε όλους τους πολίτες με «όπλα» τα ποδήλατά τους και τη καλή τους διάθεση να συμμετέχουν στη κοινή αυτή προσπάθεια για να υπερασπισθούν ενεργά την ποιότητα ζωής τους.
Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!