Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Η… Πράσινη Γωνιά του μπάσκετ

Τελικώς η… Πράσινη Γωνιά κερδίζει και δικαίως τον τίτλο της πιο μπασκετικής γειτονιάς της πόλης. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο περισσότερα από 250 άτομα (!!!) προσήλθαν στα ανοιχτά γήπεδα του 5ου Γυμνασίου για να αγωνιστούν με τις...
...80 και πλέον ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά 3 on 3 που διοργάνωσε ο Α.Ο. Πράσινης Γωνιάς, σε συνεργασία με τους χορηγούς του (Έπιπλο Τζέγκας, Οικία κ.α.).
Στον μεγάλο τελικό των αντρών οι καρδιές… έσπασαν. Οι «Αμαζόνες» (Μπούνας, Αγγέλου, Μάμαλης, Μπατατόλης) κατάφεραν να κερδίσουν σε… νεκρό χρόνο την ομάδα του «Γαβραντώνη» (… ελέω ερυθρόλευκων αισθημάτων) των Αλ. Δουβλαντώνη, Δημ. Δουβλαντώνη και… πατήρ Δουβλαντώνη. Τελικό σκορ 21-19. Τα λέει όλα από μόνο του.
Στον Μικρό τελικό οι GABRINUS (Πουλημένος, Παπαγιάννης, Καρούζος, Κυριακόπουλος) αποδείχτηκαν πιο… μαγικοί απ’ τους ίδιους τους «Μάγους» (Σακελλαρίου, Παπαδόπουλος, Μοιριώρης) και επιβλήθηκαν 15-10.
Στα τρίποντα ο Ιάσονας Θώμος αποδείχτηκε εξαιρετικός μπομπέρ και ευστοχώντας σε 4 από τα 5 τρίποντα που επιχείρησε κατέκτησε το έπαθλο.
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Πράσινης Γωνιάς αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους στήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη φετινή διοργάνωση και δίνει ραντεβού για… του χρόνου του Μάη στα γήπεδα του 5ου Γυμνασίου για streetball.
Βασίλης Αλεξίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!