Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Ο Δήμος Τρικκαίων συνδιοργανώνει με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Δήμου Τρικκαίων την ομάδα περιβάλλοντος της Χ.Ε.Ν. Τρικάλων και την Ελληνική...
...Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.), εκδηλώσεις περιβαλλοντικού περιεχομένου στα πλαίσια του εορτασμού της 5ης Ιουνίου, Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.
Φέτος θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της, στο χώρο του Προφήτη Ηλία την Τρίτη 1 Ιουνίου 2010 και ώρα 10.00 π.μ. με συμμετοχή σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της πόλης μας.
Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία μέσα από ένα ευέλικτο λούνα πάρκ που είναι προσφορά της Ελληνικής Εταιρίας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, να παίξουν διάφορα περιβαλλοντικά παιχνίδια, όπως το φιδάκι της ανακύκλωσης, παζλ, ο τροχός της ανακύκλωσης και παιχνίδια μνήμης, τα οποία προάγουν την ιδέα της ανακύκλωσης και γενικότερα την προστασία του περιβάλλοντος.
Η περιβαλλοντική ομάδα του Κ.Π.Ε. (Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης) Δήμου Τρικκαίων, θα πραγματοποιήσει μία διαδικασία χαρτοδιπλωτικής στους μαθητές.
Η ομάδα περιβάλλοντος της Χ.Ε.Ν. Τρικάλων, θα δείξει την διαδικασία ανακύκλωσης χαρτιού στους μικρούς μαθητές. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ζωγραφική στο δρόμο. Τέλος, θα υπάρξουν πολλές-πολλές εκπλήξεις.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!