Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Συνάντηση επιχειρηματιών για την Έκθεση Τρικάλων EXPO 2010

Ενημερωτική συνάντηση επιχειρηματιών ενόψει της Γενικής Έκθεσης Τρικάλων EXPO 2010 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 7 μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Αετών Μέλαθρον”. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης...
...οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν χρήσιμες συμβουλές μάρκετινγκ και προβολής από εξειδικευμένα στο αντικείμενο στελέχη, αλλά και να υποβάλλουν προτάσεις για την καλύτερη δυνατή διαχείριση του χώρου και του χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο χώρο της έκθεσης θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα που θα μπορεί να φιλοξενήσει ενημερωτικές ημερίδες από τους συμμετέχοντες, σεμινάρια κλπ..
Η συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου από τα Τρίκαλα και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας στην "ΓΕΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ EXPO 2010" η οποία ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 3 Ιουνίου είναι εντυπωσιακά μεγάλη.
Η Έκθεση θα φιλοξενηθεί στο νέο "Εκθεσιακό Κέντρο Τρικάλων" το οποίο δημιουργήθηκε στο 7ο χιλιόμετρο Τρικάλων-Καλαμπάκας, σε κομβικό σημείο ανάμεσα στις δυο μεγαλύτερες πόλεις του Νομού μας, με φόντο τα Μετέωρα, το σήμα κατατεθέν της περιοχής μας.
Το "Εκθεσιακό Κέντρο" (πρώην εργοστάσιο "Κλωτσοτήρα") διαμορφώθηκε έτσι ώστε να μπορεί να φιλοξενεί στην πλήρη ανάπτυξή του, σε έκταση μεγαλύτερη των 40 στρεμμάτων μεγάλα επιχειρηματικά γεγονότα και συναντήσεις με πανελλαδικό και πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον. Όμοιός του χώρος δεν υπάρχει σε επίπεδο Θεσσαλίας και αυτό δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου.
Στην φετινή Γενική Έκθεση Τρικάλων θα προβληθούν εταιρίες απ' όλους τους κλάδους, ενώ πολύ μεγάλη είναι η συμμετοχή από Νομαρχίες, Δήμους και Επιμελητήρια όλης της χώρας.
Φιλοδοξία της xenagos ΕΠΕ η οποία διοργανώνει την Έκθεση είναι να καθιερωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα επιχειρηματικά γεγονότα στη χώρα μας και να δώσει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να προβάλουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!