Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ολοκληρώνεται σήμερα η έκθεση Τρίκαλα ΕΧΡΟ 2010

Ανοιχτή και την Τρίτη το απόγευμα-Μοναδικές ευκαιρίες επιχειρηματικών συνεργασιών
Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες της γενικής έκθεσης Τρικάλων ΕΧΡΟ 2010 η οποία γίνεται για πρώτη φορά φέτος στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο Τρικάλων, στο 7ο χλμ. Τρικάλων-Καλαμπάκας. Η έκθεση φιλοξενείται σε...
...μόνιμα στεγασμένο χώρο, στο πρώην εργοστάσιο "Κλωτσοτήρα" σε εγκαταστάσεις οι οποίες επιτρέπουν στους εκθέτες να προβάλλουν προϊόντα και υπηρεσίες και στους επισκέπτες να περιηγηθούν και να ενημερωθούν με άνεση.
Σε αυτή συμμετέχουν εκπρόσωποι όλων των κλάδων από κατασκευές και είδη σπιτιού και διακόσμησης, μέχρι επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών. Παράλληλα περίπτερο διαθέτουν οι Νομαρχίες Τρικάλων, Λάρισας, Καρδίτσας, οι Δήμοι Τρικκαίων, Καλαμπάκας, Πύλης, Χασίων και Φαλώρειας, τα Επιμελητήρια Τρικάλων και Θεσπρωτίας, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ κ.α.. Οι συνεργασίες που έχουν εξασφαλιστεί στο πλαίσιο της έκθεσης είναι δεκάδες, ενώ ιδιαίτερα αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για το μέλλον. Να σημειωθεί οτι η έκθεση Xenagos EXPO θα διοργανώνεται κάθε χρόνο στις αρχές της άνοιξης, ενώ με τις απαραίτητες εργασίες ολοκλήρωσης του εκθεσιακού κέντρου, από τον Σεπτέμβριο θα φιλοξενηθούν διάφορες κλαδικές και εξειδικευμένες εκθέσεις.
Η έκθεση θα λειτουργήσει και την Τρίτη από τις 5 μ.μ. έως τις 10 μ.μ., υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.
Σημ. Οι φωτό είναι από την τελετή των εγκαινίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ τα σχόλια να γίνονται μόνον επώνυμα!